Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Így szerintetek tudok fogyni?

Így szerintetek tudok fogyni?

Figyelt kérdés
Ugy szoktam hogy ebedre normalis kajat eszek de van hogy eszek hozzá 1szelet kenyeret es utanna mar csak almát vagy valami ilyesmi .. és ha érzem hogy éhes vagyok addig iszol vizet míg nem leszek ehes ..szerintetek igy megyek valamire ?

2018. júl. 22. 19:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Iszok**
2018. júl. 22. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagyis valójában koplalni akarsz?
2018. júl. 22. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen csak estére
2018. júl. 22. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz egyél normálisan és a kenyeret felejtsd el, meg a tésztákat.
2018. júl. 22. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben eszel. Hogy betolsz-e fél kiló kenyeret és 1-szer vagy 8-szor ezzel egy nap, az nem számít, ha megvan a deficit.

Ha este megéhezel, akkor azért egyél rendesen, nem értem a logikádat, hogy a kenyér miért ejtené ki a vacsorát (pontosabban hogy ha kenyeret eszel, akkor vacsorára csak cukrot... nem gond, de csak ha a tápanyagbeviteled rendben van így is).

2018. júl. 22. 22:45
 6/7 anonim válasza:
Kalóriaszámláló app. Az unokatesómnak nagyon durván lefogyott a segítségével.
2018. aug. 9. 14:20
 7/7 anonim válasza:
*unokatesóm
2018. aug. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!