Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16eves lettemre 44kg?

16eves lettemre 44kg?

Figyelt kérdés
16 evesen 43-44kg kozott szoktam lenni 163cm vagyok es tudom hogy ez nagyon keves de semmi fele keppen nem tudok hizni hogy probaljam meg elore is koszonom

2018. júl. 20. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Egy nap miket szoktál enni? Kb. írd le és akkor tudunk tanácsot adni. :-)
2018. júl. 20. 12:13
 2/5 A kérdező kommentje:
hát igazabol valtozo de nem sokat eszem probaltam mar de nem nagyon sikerul valami tabletta esetleg vagy valami amin valtoztatnnom kellene ?
2018. júl. 20. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyél sok zsírosat, cukrosat
2018. júl. 20. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Napi 6x egyél, mozogj, az meghozza az étvágyat.
2018. júl. 20. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz sokat enni, akkor egyél keveset, de ch-dús ételeket, amik egészségesek mellette. Magvak (mogyoró,dió,pisztácia), mellette sok mozgás és fehérje dús táplálkozás ajánlott. Én a B komplex vitamint ajánlom, attól lehet étvágyad, de a magnézium vagy a béres 50mg C-vitamin is ilyen. Reggel vedd be első dolgod ez legyen, kevés folyadékkal, nekem bevált. :-)
2018. júl. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!