Miért lett minden virsliféle szörnyű ízű az évek alatt?
Régen éltem-haltam a baconbe tekert virsliért... általában a tescos márkát vettük... megsütöttem grillen...majonéz, zsemle.. imádtam.. most vettünk újra sok év után és undorító az íze, nem az amire emlékszem... szinte ehetetlen ...
Így vagyok a füstlivel is... nagyon sokat megettem belőle régen jól megsütve... most az is ehetetlen lett..
A profitéhség miatt.
Minél olcsóbb alapanyagokból minél silányabb értékű élelmiszereket gyártanak!
Sajnos én is lemondtam már sok mindennek a fogyasztásáról, köztük a virslikről is, mivel hasonlóan rosszat tapasztaltam.
Szerintem törekedni kell a minél kevesebb feldolgozott élelmiszer fogyasztására - bár manapság már egy natúr csirkemellfilé kisütésénél is tapasztalható, hogy milyen nagy része csupán víz, meg még kitudja, hogy milyen hormon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!