Mitől állt meg a hízás?
Figyelt kérdés
5 hónapja hízókúrázom 171cm és 63 kg voltam most 75 kg vagyok. Általában havonta híztam 2 kgt de már 1.5 hónapja nem híztam semmit. Ugyanannyit eszek semmin nem változtattam. Mit módosítsak?2018. júl. 4. 23:05
1/4 anonim válasza:
Semmit. A kezdősúlyod is teljesen jó volt, ha lány vagy; ha fiú, akkor is csak ici-picit kevesebb az ideálisnál. A mostani meg már sok is kicsit (lány), vagy okés (fiú).
2/4 anonim válasza:
Lehet a szervezeted hozzászokott, hogy többet eszel és most kicsit ellenáll.
3/4 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy nem zsírosodsz tovább (nem tudom, izmosodtál-e valamit). Amúgy nyilván beáll a hízás, ha nem eszel egyre többet és többet, hisz a kalóriaigényed nő a súlyod növekedésével (ha az aktivitásod változatlan).
4/4 anonim válasza:
Nyilván változtatni kéne étrendeden valamit kell segitség irj nyugottan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!