Anorexia gyógyulás kimutatott ételérzékenységekkel?
Persze, hogy felpuffadsz, hiszen elszoktál az emésztéstől... ennyi.
Nyugi, most már életed végéig puffadni fogsz, ezt elárulom, én 10 éve nem vagyok anorex, de gyakorlatilag minden étkezés után bfögök, puffadok, fáj, feszít, fosok, stb.
Első:Igen, voltam.
Második: Köszönöm a "kedvességedet"... Ha nem tudsz normális választ adni,legalább ne ijessz már rá az emberre.
Első vagyok:
És nem állított össze étrendet? Vagy azoktól is rossz, amiket összeírt?
Szia, ne higgy a másodiknak, el fog múlni a puffadás előbb utóbb, és lehetsz újból "normális"...de addig ki kell bírnod! Szedjél rendszeresen probiotikumot, az nagyon sokat fog segíteni az emésztésed helyreállításában.
Az a 4 kg is már nagy eredmény, biztos vagyok benne, hogy több is sikerülni fog. Igazából bármítől lehet hízni, ha beviszed a kellő kalóriamennyiséget...én is azt mondom, hogy keress egy dietetikust, ő segíteni fog összeálítani egy számodra megfelelő étrendet. Tudom mennyire nehéz elfogadni a hízást (főleg, hogy még nem látod magad teljesen reálisan), de tudatosítsd magadban, hogy csak így élhetsz teljes életet, és a soványság/fogyás hamis "boldogság"...hosszútávon csak szenvedést és halált hoz.
Sok sikert kívánok neked a gyógyulásban!
Ennyi érzékenységgel tényleg nehéz lehet. Nem kaptál étrendet dietetikustól/orvostól?
Amúgy nincs olyan kaja ami hízlal/nem hízlal, csak az számít, mennyit eszel meg belőle, tehát emelned kéne az adagokat. Tudom, hogy nehéz, de nagyon szuper, hogy már ott tartasz, hogy gyógyulni szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!