Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szokjak le a húsról?

Hogyan szokjak le a húsról?

Figyelt kérdés

Az orvosom azt tanácsolta hogy 1 hétig ne egyek húst (bélbetegség miatt), viszont annyira imádom a husit, egy nap legalább 3 étkezésemben megtalálható a hús. Ráadásul holnap után húgom szülinapja lesz, és számomra nem ünnepi vacsora a zöldség...

Úgy gondoltam hogy csirkemellet ehetek mert az olyan "diétás" de azt se javasolja a doki.

Valami ötlet hogy mit csináljak...? :(

Előre is köszi

#vegetarianizmus #hús elhagyása
2018. jún. 14. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen bajod van, ami miatt nem ehetsz 1 hétig húst? Csak azért kérdezem, mert soha nem hallottam még ilyet, hogy egyáltalán nem lehet enni. Egyébként szerintem keress vegetáriánus recepteket, egy hétig talán ki lehet velük bírni.
2018. jún. 14. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Rántott sajt/tök/gomba? Az tud ünnepi lenni. Egy jó fűszeres, csílős paradicsomos tészta is, sok sajttal. Én is meg lennék lőve egy hétig, de azért vannak finom húsmentes kaják. 😊
2018. jún. 14. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem leszokás, csak szüneteltetés :)Kitartás, hamar letelik az az egy hét.
2018. jún. 14. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha meggyőzne, hogy kell az egészségemhez, akármit el tudnék hagyni (a zöldséget csak úgy, hogy semmit nem eszem, de 1 hétig az se vész, ha muszáj), ha nem, akkor pedig nem érdekelne.

De egy hét tényleg semmi se, ne egyél húst és kész. Nemcsak zöldség létezik. A tortában sincs hús, nálunk a rakott krumpliban sem, rengeteg vega étel van, még zöldséget sem kell sokat enned, ha nem akarsz. Állati fehérje és zsír mehet bőven? Mert az nem is olyan nagy váltás, persze egy húst hússal evőnek szokatlan, de ezzel nem tudsz mit csinálni, ha be akarod tartani az orvos utasítását.

2018. jún. 14. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha húst nem ehetsz, akkor csirkemellet sem. Az is hús.

Ezt a dokitól kellett volna megkérdezned, hogy a kezelés része a húsmentesség, vagy mondjuk további vizsgálatokat terveznek , és amiatt nem ehetsz húst, hogy a vizsgálat reális eredményt adjon.

Az előbbinél szíved joga, eszed amit gondolsz max kitolsz magaddal.

A második esetben hülyeség, mert előlről kezdheted az egy hetet, vagy ha letagadod és mégis elvégzik a vizsgélatokat, akkor félrekezelhetnek.

2018. jún. 14. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

"ne egyek húst (bélbetegség miatt)"

Minek is hallgatnál az orvosra?

Nem kell mindenkinek megérnie a nyugdíjas éveket...

2018. jún. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!