Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha ma telezabáltam magam...

Ha ma telezabáltam magam túróspuliszkával még egyek szerintetek finomságot is vagy nem érdemlem meg?

Figyelt kérdés

Ti milyen édeset sütnétek,készítenétek? :)

Én piskótát meg csokiglazurt(ez utobbit imádom csak ugy magára enni. Kakaopor,cukor,tej,margarin) felforralva. elég kaloriabomba,de isteni.

2018. jún. 14. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2300 kcal után már legfeljebb csak csokis banánt ennék, az alig kalória nálam... De persze mit se tudok a kalóriakeretedről. Ha ma futottál 30 km-t, lehet, hogy neked fér, ki tudja?

Sokkal jobban terveznék, az a helyzet. Én is eszem krumplis pogácsától sok-sok édességig mindenfélét akár fogyáskor is (ma már, régen nem fért bele), de közel sem kell 2000 kcal a nagyon alapos jóllakáshoz (pedig én is tudok enni, volt már 2800 kcalos ebédem, egyszerűen éhes voltam. na ezért kell jó, laktató étrend).

A kakaópor jó, a többit nem raknám a csokiba. Necces s nem egészséges fogyási kísérlet, amit csinálsz. Ennél azért több erőfeszítés kell.

A csokis piskóta amúgy remek fogyókúrás ételem, de te már eljátszottad az esélyeid a sok kalóriával. Ehetsz, de ma már nehezen fogsz fogyni, ha nem vagy aktív vagy extrém nehéz.

2018. jún. 14. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Rossz voltál, nem kapsz sütit
2018. jún. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!