Ha ma telezabáltam magam túróspuliszkával még egyek szerintetek finomságot is vagy nem érdemlem meg?
Ti milyen édeset sütnétek,készítenétek? :)
Én piskótát meg csokiglazurt(ez utobbit imádom csak ugy magára enni. Kakaopor,cukor,tej,margarin) felforralva. elég kaloriabomba,de isteni.
lehet, hogy szeretnél de úgyse fog sikerülni
úgyhogy egyél csak
Talán az segítene, ha cukor és egyéb finomított szénhidrátok helyett megpróbálnál kicsit több természetes zsírt fogyasztani. Ilyenekre gondolok, hogy a (szerintem ételnek nem nevezhető) margarin helyett valódi vajat és tojássárgáját teszel a csokikrémedbe, és kevesebb cukrot. Vagy mondjuk csirkemell helyett ehetsz zsírosabb húsokat. Sokan azt hiszik, az az egészséges, ha valaki napi 10 gramm zsírt fogyaszt, pedig zsírra is szükség van, ennél jóval többre, lehetőleg természetes forrásból. Ehetsz akár diót, kókuszt vagy avokádót is, ha növényi forrást preferálsz, de az étolajat és a margarint jobb kihagyni.
Ha pedig édességre vágysz, ehetnél olyan édességeket, amikben van valami hasznos tápanyag is, pl. gyümölcsök, aszalt gyümölcsök. A fahéjas-mézes-diós reszelt almában is van jó sok cukor, de vitaminok és rost is.
Én úgy gondolom, hogy ha a szervezetünk megkapja a szükséges tápanyagokat (és mellé kalóriamennyiséget), nem tör ránk olyan könnyen falásroham és édesség utáni ellenállhatatlan vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!