Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy erjem el hogy hizak?

Hogy erjem el hogy hizak?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok,175 cm, 65 kg.. az lenne a celom h legalabb 75 kg legyek.. Mert kicsit sovanynak erzem magam.. Ha sokat eszek akkor elerhetem ? :D amiket eszek pl. zsiros kenyer,nutellás kenyer,szallonna stb.. napi 1kg kenyer :D
2018. máj. 30. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 26 éves vagyok (f) és 63kg. 10 évvel ezelőtt pontosan 63 kg voltam. Voltak kilengések pozitív-negatív irányba is, de maradtam ennyi.

Igaz sosem tartottam fogyó meg hízókúrát. Sőt igazából ilyet még nem hallottam, hogy valaki hízni akar :D

2018. máj. 31. 06:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokan akarnak hízni, de azok általában kifejezetten vékonyak. Van kivétel, persze.

Nos, ha sokat eszel, akkor valószínűleg hízol, kérdező. Még ha genetikailag nehezen hízol, akkor is szokott lenni egy pont, ami fölött már nincs mit tenni. Pl. az én szervezetem még elhasznál 3000 kcalt 2000 kcal igény mellett, ha kell, de többnél már feljön évi 1-2 kiló. Gyorsan nem tudok hízni, bármit teszek (jó, betegre sosem ettem magam, a sima erős túlevés viszont nem hat erősen, ahogy már írtam). Az emberek egy része ilyen.

Ha tömeget akarnék, azt mindenképpen izomban (csak annak kell háj, aki túl szálkás) s egészséges étrenden.

2018. máj. 31. 10:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszi az eddigi valaszokat! Ha nem is 75.. legalabb 70 kilo legyek meg :D
2018. máj. 31. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Már bocsi kérdező de buta vagy :DE testfelépítésed tökéletes ahhoz hogy izmot építs, mert szálkás testalkatod van. Hízással csak egészségtelen leszel, cukros akarsz leni esetleg? :D meg lógó csöcsöket pegyhüdt hasat...nem hiszem...

Kezdj el inkább gyúrni, bár én is szálkás genetikával rendelkeznék, nem kéne gyúrás mellet ta fogyásra annyit koncentrálni...

2018. jún. 1. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h nincs idom konditermekbe jarni.. Otthon neha fekvozok de mast nem :/
2018. jún. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!