Hogyan érjem el a célom?
Okos vagy, amiért nem fogyókúrázni szeretnél, hanem életmódot váltani. :)
Hagyd el a cukros üdítőket, válts szénsavmentes ásványvízre. ( nem puffadsz tőle )Ízesítsd citromlével, narancslével.
Reggelire egyél műzlit tejjel, vagy tojásrántottát sok zöldséggel. Borsó, kukorica nem nagyon ajánlott. Ez sok energiát ad, nem leszel éhes egy darabig.
Ebédre fogyassz sovány húst, a krumplit, rizst cseréld le szintén zöldségre.
Vacsorára pl. : gyümölcssaláta, vagy kefir, joghurt. Esetleg főtt tojás, alma, egy szelet sajt. Hagyd el a kenyeret, zsömlét, kiflit.
Főzz gyömbért, idd meg a levét. (picit csípős ) Nem kell belőle sok. Kiváló emésztésserekntő, csakúgy, mint a fahéj.
Sok folyadékot igyál és mozogj sokat.
Ne egyik napról a másikra vond meg ezeketa szervezetedtől, hanem szép fokozatosan, hadd szokja.
Figylej oda, mennyi a kalóriabevitel és mennyit égetsz el. Eleinte okoz majd egy kis gondot a számolgatás, de kis idő elteltével megy, mint a karikacsapás.
Sok szerencsét, meglátod, sikerülni fog :)
Ne keseredj el, ha néha megáll a fogyás. Ez mindenkinél jelentkezik. :)
Szia! Az előző válaszoló nagyon jól leírt mindent! Én még annyi tippet adnék, hogy este, ha fekszel le aludni, vagy nap közben, ha pár percre meg tudsz pihenni, csinálj hasi légzést. Nagyon hasznos dolgokat képes ott bent elindítani, és még csak nem is fárasztóy!
Persze ha ilyenbe fog az ember, egy kis mozgás is kell bele. Én callanetics-tornával alakítottam nagyon sokat magamon. Az elején nagyon húztam a szám, aztán átrendeztem a fejemben a gondolatokat, hogy; ez nagyon jó nekem, szeretem ezt csinálni, stb... Aztán ahogy megváltoztattam a hozzáállásomat már könnyebb volt csinálni, hisz akkor már örömmel csináltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!