Jampi15 kérdése:
Hogyan érjem el a célom? Többi lent
Figyelt kérdés
sziasztok hogyan érjem el ezt a célom, kutya menhelyet akarok épiteni és támogatni szeretném a többi kutya menhelyeket és tenni valamit a kutyaviadalok ellen hogyan tudnám elérni mennyi pénz kellene hozzá? és hogyan szerezzem meg a pénzt rá bármiáron2014. júl. 31. 21:41
1/4 anonim válasza:
Tanulj amire kell, mindig végezd el azt amit el kell.
Más különben csak akkor történhet meg ha szerencséd lesz leginkább, 4% esély mert túl drága lenne a vállalkozás.
Ha felesleges szabadidőd van, akkor is jobb a tanulást, nyáron természetesen nem iskolára és nem feltétlenül iskolai tankönyveket :D
2/4 anonim válasza:
#1 I'm.
Ne költs arra amire nincs szükséged, pl: könyvek(regény,oktató...) , drága mobil, gamer laptop, gyakori mozi, szerencsejátékokat játszani pedig tilos, kivéve a póker de ahhoz pedig sok pénz kell.
3/4 A kérdező kommentje:
semmi szerencsejáték meg ilyesmit nem szoktam csinálni nem cigizek nem iszok szinte nemis bulizok mégse tudom vinni semmire de mindent megteszek és meg valósitom egyenlőre 2 kutyám van ithol olyanok mintha a testvéreim lennének a szivem megszakad mikor egy kóbor kutyát meglátok az uton és avval az ártatlan szemeivel rámnéz legszivesebben hazaviném magammal de nem lehet remélem ez nemsokáig lessz igy a megkeresett pénzemet is azon gondolkodok hogy mibe fektessem be hogy több legyen mert mindent ellehet érni csak akarnikell ;)
2014. júl. 31. 22:19
4/4 anonim válasza:
Emberek. Oké, hogy aranyos a kutya, meg minden. De én amikor végigmegyek az utcán, és azt látom, hogy a gyereknek sincs mit enni, mert nem C.igány, és állambácsi nem ad neki segílykét akkor elgondolkodom, hogy nem őket kéne támogatni? Mert ennyi kutyára egyszerűen nincs szükség. A telepek dugig. LEgjobb lenne nekik is, ha elaltatnák. Szép nyugodtan elalszik. Nincs rá igény. Évi több tízezer egy kutya. Oltás, chip, kutyaadó... És ezután szidjátok szegény nyugdíjast, hogy kirakja a kutyát? Mit tegyen? Ő dögöljön éhen? Aztán a kutya??? Unalmas már, hogy dúsgazdagok szidják azokat, akik a saját megélhetésükért harcolnak, végigdolgoztak sok esetbe egy életet, és kénytelenek a kutyát kirakni, mert nincs miből eltartani. Ez az ország szégyene, mint az is, hogy ilyen nem bántásból-szerencsétlen embereket a sárga földig lehordani azért, mert nem engedhetik meg maguknak. Nekem sincs kutyám. Nem is kell. Szomszédba van, 2. Ha úgy van átmegyünk, megvagyok. De nekem a ház az a tisztaság, a család jelképe, és nem fér bele, hogy a kutya együtt aludjon a gyerekkel, és hogy a házba szarjon, még alomra se. Tudom hogy roppant OFF volt. De most néztem a helyi menhely honlapját. És ahogy az a ribike is pattog, mert nem kapják a pénzeket, hát kéremszépen nekem sok. Egy kutyára költenek százezreket. Aztán 1 év múlva úgyis kimúlik. Közbe az országba nyomor van, a magyar emberek félelembe élnek, és aki ezt kimondja, rasszista meg miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!