Mit tudok ellene tenni?
Figyelt kérdés
Vannak olyan napok amikor ram jon a suliba a hasmenes de szegyellek elmenni wc-re ezert inkabb visszatartom ameddig tudom (egyszer volt mar ebbol baleset) es ahogy probalom visszatartani legalabb addig h becsongessenek es egyedul kintudjak menni a wc-re. Ez alatt az ido alatt annyira izgulok h nehogy ne erjek ki a wc-ig hogy gorcsolni kezdek es 20* rosszabb lesz. Probalom nyugtatni is magam h semmi baj nem lesz de altalaban nem hatasos. Ma pl. annyira izgultam h falfeher lettem es hazakuldtek az iskolabol. Valami tipp erre? Nyugtato,gyogyszer barmit be veszek csak szunjon mar meg2018. máj. 17. 15:35
1/4 anonim válasza:
ügyelj miket zabálsz, sajt banán keksz étcsoki ilyenektől nem lesz
ha baj van széntablett
2/4 anonim válasza:
Simán mondd, hogy "elnézést rosszul vagyok, ki kell mennem". Meg se várd a választ.
3/4 anonim válasza:
Orvos (gasztroenterológia), ételallergia vizsgálat kezdésnek.
Egyik barátnőmnek évekig hasonló gondjai voltak, neki a munkáját nehezítette meg. Amióta paleózik, nincs hasmenése, az emésztése teljesen rendbejött. A kivizsgálások után kipróbálhatnád, egy próbát megér. De lehet, hogy elég, ha elhagyod a tejtermékeket és/vagy a glutént. Viszont először menj el kivizsgálásra.
4/4 anonim válasza:
Pedig azzal sokat többet ártasz magadnak ha nem mész el kakilni. Nem normális dolog amit csinálsz. Kikéretőzöl és elmész wc-re, mitől félsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!