Ha nem tudok hízni mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
163 cm vagyok és 45 kg 23/F.
Napi 3-6 x eszek . de nem hízok ,
a pajzsmirigyem rendben van. vérképem is..
az orvos azt mondta ilyen az alkatom..
hogy tudnák hízni?
2016. júl. 18. 14:53
1/4 anonim válasza:
Sehogy, aki ilyen alkat, az ehet bármit, nem fog rajta.
Talán ha erősíted az izmaidat, akkor nem látszik annyira a soványság.
Örülj neki, sokkal jobb, mint cipelni egy nagy súlyt.
2/4 Bajer válasza:
Legalább korlátlanul ehetsz pizzát, kolbászt, szalonnát. Én csak irigyelni tudlak. Nagyon visszafogom magam a kajálásban mert én és a rokonaim nagyon hajlamosak vagyunk a hízásra genetikailag.
3/4 A kérdező kommentje:
Feherjevel vagy vmi tomegnovelo porokal se lehet felhiznon 50-55 kg ra?
2016. júl. 21. 10:00
4/4 anonim válasza:
Óriási hülyeség, hogy az ilyen alkatú emberek sehogy se hízhatnak..
Nagyon sokat kell enni. Ha eddig azt hitted hogy sokat eszel akkor verd ki a fejedből és kezd el növelni az adagokat. Egyél egész nap, bármit, bármennyit. Nekem is azt mondták hogy ilyen az alkatom aztán rávettem magam és hónapokon keresztül zabáltam. Sokszor már nem esett jól, de megérte végül. Ja és vettem egy JUMBO tömegnövelőt is (2860 g).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!