Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vajon mitől lehet húsundorom?

Vajon mitől lehet húsundorom?

Figyelt kérdés
Valójában nem vagyok vega, csak szimplán utálom ha egy hús nincs megfűszerezve vagy épp csak meg van főve szimplán pl leveshústól nagyon de nagyon undorodom... meg nem tudnám enni meg a belsőségektől pl máj, zúza, szív. Valaki még a csirkelábat is megeszi, amit nem értek... Sőt még azt sem szeretem ha a közvetlen környezetembe valaki ilyeneket eszik. A fűszeres húsokkal nincs bajom, a rántott húst is meg tudom enni, a hamburgerhúst, szalámit, szafaládét ezeket még szeretem is meg a halféléket és a kínai ételeket pl coca colás csirke meg enyhén csípős, hagymás ilyen nagyon fűszeres szósszal stb. Disznóvágáson soha nem voltam, de az elmondottak alapján soha nem mennék el, mert gusztustalannak tartom, sőt kifejezetten undorítónak.

2018. máj. 7. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen vagy és kész, nicns ebben semmi különös.

Kevés dologra mondom, hogy undorító, de a kullancsra és a csirkelábra (mint étel, mert a madáron OK) igen. Fel nem fogom, hogyan képes bárki megenni, sőt szeretni, de az ízlés már csak ilyen. Másoknak a vér nem tetszik, pedig szép, érdekes és finom :D

Még egy életen belül is változhatsz, de hogy miért, passz. Az ízlés nehezen megfogható dolog.

2018. máj. 7. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ha tudnád, hogy ezekben mennyi hasznos tápanyag van, és elkezdenéd enni, pár alkalom után rájönnél, milyen finom. Nyilván gyerekkorodban nem ettél ilyeneket (talán a családod sem), ezért szokatlan számodra a látványuk, ízük, illatuk.

A disznóvágáshoz való hozzáállásodat megértem, én is ilyen voltam 40 évig. Tipikus városlakó vagyok én is, bár az utóbbi években sokat változtam.

2018. máj. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!