Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan legyek egészséges?

Hogyan legyek egészséges?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, aki anorexiás lett poszttraumás stressz miatt most viszont átestem a ló túloldalára és túlevéses problémám lett. 70 kg lettem 168 cm-hez ami még nem számit tulsulyosnak bmi szerint, de ettől ducibb már nem akarok lenni. Kényszerevésről szeretnék leszokni először. Milyen étrendet ajánlanátok?
2018. ápr. 29. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Mozogsz mellette rendszeresen ?

Nagyon sokat segít az emésztésben a mozgás.

2018. ápr. 30. 19:08
 2/5 anonim válasza:
Számold a kajádat, nem mennyiségre hanem beltartalomra mérünk. Kalóriatartalom, makronutriensek(fehérje, szénhidrát,zsír). Határozd meg a kalóriaszükségletedet amivel nem hízol és nem is veszítesz súlyt, és ezt ne edd túl. A fehérje körülbelül a kalóriakereted 25%-t tegye ki, a zsír 15-30% a fennmaradó kalóramennyiséget pedig szénhidráttal fedezd főleg a nap azon részeiben amikor aktívabb vagy.
2018. ápr. 30. 22:50
 3/5 Liza1234567890 válasza:

Probald magad lekotni valamivel h ne csak mindig a kajan jarjon az eszed . Ne legyen otthon olyan sok kaja. Jarj el edzeni ha pedig nem szeretsz akkor kerd meg barataidat h valaki edzen veled mert ugy sokkal jobb (szerintem😊)

Etrendnek pedig :

Probalj meg egessegesen enni pl igyal smootikat, zabkasa,koleskasa annyi mindent lehet enni ami telito de megis egesseges es nem hizlal.

Igyal sok vizet is!! Ha van kerdesed akkor irj nyugottan!❤️

2018. máj. 6. 16:47
 4/5 anonim válasza:
Hármas! Ezt a "nem hízlal" bullshitet kifejtenéd ? Mindennek van energiatartalma.
2018. máj. 8. 19:08
 5/5 Liza1234567890 válasza:
Persze h mindenkinek mas az energia szintje. De pl lehet h en eszek 3 kanal zabkasat te meg 6 t amivel semmi baj nincs mert egy olyan etel amibol nem baj h mennyit eszel nem kell aggodnod.❤️
2018. máj. 21. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!