Ha 100% alma, és nincs más felsorolva az összetevőknél, akkor abban nincs hozzáadott cukor, tehát egészségesnek mondható, igen.
2018. ápr. 24. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
3/13 A kérdező kommentje:
Az volt ráírva, hogy 100% almasűrítményből, más nem volt.
2018. ápr. 24. 14:40
4/13 anonim válasza:
1-es vagyok. Szerinted melyik az egészségesebb? Egy dobozos üdítő tartósítószerrel és cukorral vagy maga a gyümölcs? Gondolkozz...felőlem aztán ihatod de hogy nem egészséges za is biztos. Mondom ez túgy hogy iszok én is ilyeneket de én tisztában is vagyok vele hogy "méreg".
2018. ápr. 24. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
5/13 anonim válasza:
Még egyszer mondom, hogy a 100% almalében nincs hozzáadott cukor. Akkor fel lenne tüntetve az összetevők között, és nem 100% alma lenne, hanem mondjuk 90% alma és 10% hozzáadott cukor. Más kérdés, hogy a gyümölcsöknek van saját fruktóztartalmuk természetesen, de az akkor is benne van, ha leszeded a fáról és megeszed.
2018. ápr. 24. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
6/13 anonim válasza:
Én meg mégegyszer mondom hogy tartósítószer ugyanúgy van benne amitől nem egészséges. Ennyi pont lezártam.
2018. ápr. 25. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
7/13 anonim válasza:
Ha nincs feltüntetve, akkor az sincs benne. A csomagolástechnikának köszönhetően nincs rá szükség. Persze, van, amibe kell, arra rá is írják. A világ nem az ellenséged, nem akarnak titkon megmérgezni, a föld nem lapos, a védőoltások pedig megállítják a járványokat.
2018. ápr. 25. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
8/13 anonim válasza:
VITÁT LEZÁRNI!!! KÜLÖN VÁLASZOLÓ VAGYOK, MAJD ÉN LEZÁROM A DOLGOT!!!
Tehát, annak volt igaza, aki azt mondta, hogy nem 100% alma. Hiába NINCS FELTÜNTETVE, téged akkor behúztak a csőbe. Miért? Más élelmiszerekre sincs minden feltüntetve csak az, ami "nem annyira káros", a többit elrejtik. Hozzáadott tartósítószert tartalmaz, rögtön nem 100% alma, hanem 99%. Logika
2018. ápr. 25. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
9/13 anonim válasza:
Te is tévedsz, nézz utána.
2018. ápr. 25. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
10/13 anonim válasza:
1. Fizikai eljárásokkal történő tartósítás: hőkezelés, hőelvonás, besűrítés, szárítás, sózás, besugárzás, ultraszűrés
2. Kémiai eljárások: vegyszeres tartósítás, inert (közömbös, nem reakcióképes) gázban történő tárolás, szén-dioxid túlnyomás alatti tárolás
3. Cönoanabiózisos eljárások: tejsavas- és alkoholos erjesztés
A kérdésben említett 100%-os gyümölcslevek az 1-es csoportba tartoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!