A kamilla teát csak külsőleg lehet alkalmazni, vagy napközben is lehet fogyasztani mindennapi teaként így étkezésekhez, csak úgy natúrba mézzel és édesítőszerrel?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 22:38
11/13 anonim válasza:
Nem tudom a máriatövis mire jó de amit csinálsz azzal nem használsz hanem ártasz magadnak. Igyál csipkebogyót abban sok az antioxidáns és a c vitamin
Megelőzésre tökéletes és bajod sem lesz tőle. A citromfű leviheti a vérnyomásod, szédülést álmosságot okozhat ily3n mennyisegben. A kávéval kicsinalod a szervezezed ha ennyit iszol belőle. Zöld teával meg a gyomrodat annyi benne a csersav. Mértekletesség az egészség forrása! Nem akarok beleszólni a te életed. De gondolj bele ha valaki megbetegszik sem gyógyul meg 10szeres adahtól hanem rosszul lesz. Igyál vizet, gyümölcsteát vagy csipkebogyót. Attól biztos nem lesz bajod és még finomak is.
12/13 A kérdező kommentje:
Ok. Pl.: ma csak egy galagonyát ittam reggel, meg eddig két gyümölcs teát (alma és hibiszkuszvirág van benne, mindegyikben a hibiszkusz benne van, de az jó, meg a rooibos). A máriatövis a májra jó. Azt olvastam róla, hogy máj problémák megelőzésére néha jó inni egy kicsit, mivel van benne szilimarin nevű vegyület, ami a máj sejteket védi, valami ilyesmi. Meg az epehólyagnak is jó, mivel az epe minősége javulhat tőle, vagy valami ilyesmi, de azt nem olyan gyakran szoktam, csak néha (heti 2-3szor este)
2018. ápr. 30. 14:10
13/13 A kérdező kommentje:
Legalábbis már heti 2-3 szor iszok csak máriatövist (mivel elég annyiszor, másrészt nincs májproblémám (általában akkor szokták))
2018. ápr. 30. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!