Miért mondják hogy a meki egésségtelen és hizlal?
"Ha valaki egész nap a kanapén hever, és mellette letol két 8-900 kcal-os burgert, 500 kcal krumplival, meg még egy fél lityis kólát, természtesen cukrosat, akkor nem a kaját kell hibáztatni, hogy elhízik."
Dehogynem. Ha én egész nap nem mozgok, mellette pedig megfelelően táplálkozom, nem hízom el.
#11. Persze, az "egészségtelen" kaja meg rádtukmálja magát, tehát egyértelműen a kaja a hibás, nem az, akinek a fejében dől el, mit eszik.
Kb. Ezért a felfogásért lövöldözik egymást még mindig Ameikában, mert még mindig ott tartanak, hogy a lövöldözésért a fegyver a felelős.
11. vagyok. Egy szóval sem mondtam, hogy nem érdemes mozogni. De ha mondjuk valaki lábtörés miatt fekszik egész nap, és ehhez igazítja a kalóriabevitelét és a makróit, nem fog elhízni. Ha viszont betolt naponta 3 mekis menüt (ld. Super Size Me c. film), ami a legtöbb embernek nem olyan nehéz, akkor meglesz annak is az eredménye.
Szóval de, a kaja a hibás (a minőség és a mennyiség is lényeges), meg persze az is, aki megeszi :) A mozgás hiánya önmagában nem.
Amúgy a kérdezőnek is ajánlom a fenti filmet, meg fog változni a gondolkodása.
A mekiben látott ismeretlen vékony csinos lányokról nem tudjuk, mennyit sportolnak naponta, mennyi a napi kalóriabevitelük a mekis kajával együtt, milyen az egészségi állapotuk. Vannak köztük mázlisták, akik bármennyit esznek, nem híznak. És vannak, akik most még vékony csinos lányok, 1 év múlva pedig nem értik majd, miért lettek kövérek és csúnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!