Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért mondják hogy a meki...

Miért mondják hogy a meki egésségtelen és hizlal?

Figyelt kérdés
pedig midnegyik burgerben van saláta is ami egészséges, sőt kérhetsz direkt salátát is. na meg csomó ismerősöm van akik szoktak ott enni és nem kövérek, rengeteg vékony csinos lányt is látok mindig a mekiben akik vékonyak. én minden nap eszem ott és jó igaz én mondjuk kövér vagyok de azért mert nem mozgok sokat meg igazából a genetikám miatt mert szüleim is kövérek szóval nem a meki miatt. szerintetek?
2018. ápr. 18. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ha valaki egész nap a kanapén hever, és mellette letol két 8-900 kcal-os burgert, 500 kcal krumplival, meg még egy fél lityis kólát, természtesen cukrosat, akkor nem a kaját kell hibáztatni, hogy elhízik."

Dehogynem. Ha én egész nap nem mozgok, mellette pedig megfelelően táplálkozom, nem hízom el.

2018. ápr. 19. 01:46
 12/15 anonim ***** válasza:

#11. Persze, az "egészségtelen" kaja meg rádtukmálja magát, tehát egyértelműen a kaja a hibás, nem az, akinek a fejében dől el, mit eszik.

Kb. Ezért a felfogásért lövöldözik egymást még mindig Ameikában, mert még mindig ott tartanak, hogy a lövöldözésért a fegyver a felelős.

2018. ápr. 19. 06:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért lettem nullára pontozva. Ezek szerint az igazság itt haszontalan. Gratulálok balfékek!
2018. ápr. 19. 07:16
 14/15 anonim ***** válasza:
#11. Ja, és ha oda is figyel valaki mennyit eszik, de mellette nulla testmozgást végez, lehet nem hízik el, de krumplinudli teste lesz. Az se szép.
2018. ápr. 19. 07:23
 15/15 anonim ***** válasza:

11. vagyok. Egy szóval sem mondtam, hogy nem érdemes mozogni. De ha mondjuk valaki lábtörés miatt fekszik egész nap, és ehhez igazítja a kalóriabevitelét és a makróit, nem fog elhízni. Ha viszont betolt naponta 3 mekis menüt (ld. Super Size Me c. film), ami a legtöbb embernek nem olyan nehéz, akkor meglesz annak is az eredménye.

Szóval de, a kaja a hibás (a minőség és a mennyiség is lényeges), meg persze az is, aki megeszi :) A mozgás hiánya önmagában nem.

Amúgy a kérdezőnek is ajánlom a fenti filmet, meg fog változni a gondolkodása.

A mekiben látott ismeretlen vékony csinos lányokról nem tudjuk, mennyit sportolnak naponta, mennyi a napi kalóriabevitelük a mekis kajával együtt, milyen az egészségi állapotuk. Vannak köztük mázlisták, akik bármennyit esznek, nem híznak. És vannak, akik most még vékony csinos lányok, 1 év múlva pedig nem értik majd, miért lettek kövérek és csúnyák.

2018. ápr. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!