Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért mondják hogy a meki...

Miért mondják hogy a meki egésségtelen és hizlal?

Figyelt kérdés
pedig midnegyik burgerben van saláta is ami egészséges, sőt kérhetsz direkt salátát is. na meg csomó ismerősöm van akik szoktak ott enni és nem kövérek, rengeteg vékony csinos lányt is látok mindig a mekiben akik vékonyak. én minden nap eszem ott és jó igaz én mondjuk kövér vagyok de azért mert nem mozgok sokat meg igazából a genetikám miatt mert szüleim is kövérek szóval nem a meki miatt. szerintetek?
2018. ápr. 18. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kamus vagy.
2018. ápr. 18. 16:07
 2/15 A kérdező kommentje:
nem érdekel mit hiszel leszarom a névtelen oltogatókat én csak egy kérdést tettem fel ha nem tetszik ne olvasd el
2018. ápr. 18. 16:10
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Ahogy elnézem te vagy az "oltogató"..

Tanulj meg írni,okoska,aztán majd valaki talán komolyan is vesz.

2018. ápr. 18. 16:12
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Én fogyókúra alatt engedtem meg magamnak néha-néha burgert, de a kedvencemet is sokszor ettem, a karamellás fagyit (természtesen dupla karamellával). Egyáltalán nem hátráltatott a fogyásban, gond nélkül lement rólam a felesleg. :P

Persze vannak burgerek, amik önmagukban rengeteg kalóriát tartalmaznak, de a sima hambugernek kifejezetten jók a makrói. És persze ahogy írtad, ott vannak a saláták is, nem muszáj hamburgert enni.

Szóval összegezve: nincs egészségtelen étel, csak egészségtelen életmód. Ha valaki egész nap a kanapén hever, és mellette letol két 8-900 kcal-os burgert, 500 kcal krumplival, meg még egy fél lityis kólát, természtesen cukrosat, akkor nem a kaját kell hibáztatni, hogy elhízik.

2018. ápr. 18. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Mire gondolhatott, aki azt írta, hogy "szerintem kamus vagy"? Miben hazudott volna? Hogy kövér?

Kérdezett valamit a maga módján...

2018. ápr. 18. 16:24
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem a salátával van önmagában probléma, hanem, ami körbeveszi. A Cézár saláta és bármelyik másik mekis hulladék is rengeteg kalóriát tartalmaz, mivel tele vannak olajjal, és a telített zsírsavak messze nem egészségesek. Számtalan olyan vegyületet tartalmaznak ezek az előrefeldolgozott műanyag kaják, amelyek tovább mérgezik az ember szervezetét, tehát egyáltalán nem egészséges. Amellett, hogy rengeteg kalóriát tartalmaznak, nem telítenek el, és után hamar éhes lesz az ember, és újra enni akar. Az egészség mércéje pedig nem a soványság.
2018. ápr. 18. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Vagyis azzal kiegészíteném a hozzászólásomat, hogy nem feltétlenül lesz valaki attól egészséges, mert sovány. Az pedig elég gyenge kifogás, hogy azért vagy kövér, mert a szüleid is azok, azért vagy az, mert egészségtelenül táplálkozol, és egyáltalán nem tiszteled a tested.
2018. ápr. 18. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:

A salátákhoz nem kötelező az öntet, a burger kemény 250 kcal. Az lópikula. :)

Persze nem azt mondom, hogy mindig ezt kell enni, de egészséges embernél néha belefér.

2018. ápr. 18. 16:48
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
A hús származása, a saláta származása nem igen egészséges. Agyon gyógyszerezett állatok, melyek más elhullott állatokból készült takarmányt esznek. A saláta vegyszereken nevelkedett. Jó étvágyat ahhoz a mocsokhoz! Ne azt nézd mi van benne, hanem ami benne van az honnan jön..
2018. ápr. 18. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

#8:

Nem kötelező semmi, ihatsz akár egy pohár ásványvizet is, de az ember nem azért megy általában oda, hanem vesz minimum valamilyen menüt, amihez jár hamburger, sült krumpli, üdítő, akár édesség is... Aztán mivel nem lehet könnyen ilyenekkel jól lakni, sokan még egy kört rendelnek, úgyhogy azért lehet ott habzsolni a kalóriákat.

2018. ápr. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!