Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek van erre megoldás?

Szerintetek van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Az a helyzetem,hogy nem tudom megenni a húsféléket legfőképpen a szalámit. Összeségében nem vagyok nagy evő ezért elég vékony vagyok. A legfőbb gondom az,hogy kívánom pl. a szalámit de nem bírom megenni mivel tudom,hogy miből készűl. Ugyanígy vagyok mondjuk a húspogácsával, meg egy szelet sűlt hússal is(ha meglátok benne egy véreret vagy hasonlót már nem bírom megenni.) Ugyanakkor ha kevés húst is eszem nem tudok vegetáriánus lenni mert a salátákért se vagyok oda, ha tehetném nem is ennék semmit legfőképpen.Van Valaki itt hasonló helyzetben, ha igen ,hogy bírjátok??
2018. ápr. 9. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem eszem sem húst, nem salátát. Mégse sikerül lefogynom évek óta, bár most talán majd igen.

Mi ezzel a gond? Egyél mást, annyi opciód van. Én nem eszem tömény cukrot, laktózt, általában gabonát, krumplit, száraz hüvelyeseket sem és a gyümölcs is minimális, szója nincs, tejtermék minimális s még így is roppant sok lehetőségem van.

A zöldségeket mondjuk szeretem, csak a salátákat nem annyira és a zöld leveleket sem. Zöldség nélküli verziót én sem ajánlok, az elég beteg lenne.

A szalámit amúgy mindig is utáltam, azt főleg miért kéne enned? Én magát a húst nem bírnám évi pár alkalomnál többször enni, innentől pedig nincs szerepe a tápanyagbevitelemben.

2018. ápr. 9. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Valamit azért csak kell enned. Ha húst nem, akkor ehetsz tojást, tejtermékeket, esetleg halat (a halfilé, tonhalkonzerv is jó). Az nem baj, ha nem eszel bolti felvágottakat, sőt. Ha a zöldségeket nem szereted, az nem szerencsés, de a salátán kívül még rengetegféle van, valamelyiket csak szereted, nem? Pl. paradicsomot, paprikát, uborkát a legtöbb ember szívesen megeszi. Aztán van még mindenféle gabona, pékáru, krumpli, olajos magok. Ezekből már össze lehet állítani egy értelmes étrendet.
2018. ápr. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!