Szerintetek ez mitől lehet (puffadás? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja észrevettem magamon, hogy alul nagyobb a hasam a szokásosnál, pedig elég vékony vagyok. Tegnap kevesett ettem de miután megettem 2 szelet pizzát annyira felpuffadtam, hogy olyan volt mintha terhes lennék. Ma is ugyan ez volt alig mertem enni valamit, de ha ettem ( 1pogácsát ettem egésznap) azután is “felpuffadtam”. Most ott ülök és egyszerűen nem tudok böfögnk érzem, hogy kell de egyszerűen nem jön ki. Ez mitől lehet? És mit tudnék ellene tenni?2018. ápr. 6. 18:07
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést félre írtam!:) böfögni*
2018. ápr. 6. 18:08
2/3 anonim válasza:
Igyál egy pohár kólát vagy gyömbért.
3/3 anonim válasza:
18:28-as jót ír. Még elkezdhetsz probiotikumot is szedni (pl. normaflore) egy-két hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!