A CHIA magot hogyan kell fogyasztani?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 20:15
1/5 anonim válasza:
Abból a fránya google-ból kimaradt volna az erre utaló információk sokasága?
Nem hiszem én azt.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam fogyasztani, hogy 1 teáskanálnyit 150 ml vízbe rakok, elkeverem és olyan 30 percig állni hagyom, majd megiszom. De kiváncsi lennék olyan személyek véleményére, akik ezt fogyasztják a mindennapokban (jó rost és omega-3 forrás).
2018. ápr. 5. 21:46
3/5 anonim válasza:
Én csak a kókusztejes verzióját ismerem. Tudom, hogy egyesek megőrölve még kenyérbe is sütik vagy ilyesmi, de úgy pont a lényegét veszi el, nagyon szórakoztatónak tartom a kis csinos golyókat :)
Vízzel túl snassznak tűnik, de kókusztejjel, esetleg még ízesítve kellemes.
4/5 anonim válasza:
Én amikor fogyasztottam,beleszórtam a salátámba egy kis kanállal,de pár hónapja áttértem a lenmag-napraforgómag keverékre,mert még több vas,rost és Omega3van benne plusz jóval olcsóbb,mint ez az agyon hájpolt chiamag!
5/5 anonim válasza:
Tejbe,kókusztejbe ha egy kis mézzel vagy édesítővel berakod a hűtőbe éjszakára,akkor isteni puding lesz belőle. Reggelire pont elég is. Joghurtba is keverheted,de akkor ropogós marad. Ha nem zavar úgy is eheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!