Fogyókúràzom, és a banknak is van valamennyi tartozásom, nem költhetek, mégis kísért a korlátlan ételfogyasztàs vágya, mit tehetnék?
Nem kerülhetem a várost, hisz sokszor dolgom van bent, de bármikot amikor bejövök, kísért az étkezés, a finom ízek, a Gyros, az ételek.
Amikor dolgozom vagy otthon netezem, filmezek, ezek megszünnek.
Első: ez egy tök jó kis ötlet, de ettől függetlenül hamar el kell tünnöm a városból mert a kísértés nem áll le, míg bent vagyok.
Második: főztem otthon egy tök finom káposzta levest, tényleg nagyon finom lett, ám a kísértés nem éhségből származik, hanem a vágyból.
Rántott hús, grillezett zöldségek, májjal, a Gyros íze... Sorolhatnám. Ha csak éhségből jönne, az könnyen lehetne kezelni, ám ez egy veszélyesebb státusz. Ezt nem űzöd el egy almával vagy nem tudom.
Hát, ha neked nem használnak az előző tanácsok (tudatosítás, hogy nem telik; egészségtudatosság stb.), akkor én csak egy dolgot tudok javasolni: ne állj ellen, egyél nyugodtan bármit, amit megkívánsz, vedd meg az első helyen, ami mellett elmész, és akkor nincs tovább szenvedés a kísértés miatt. Vagy ha egy nap többször is megkívánsz valamit, több helyen, azt is vedd meg.
Aztán majd ha egy-két hét alatt elköltötted az egész havi kosztpénzedet, akkor a következő két-három hétben újragondolhatod a dolgokat, miközben az üres kenyeret majszolod otthon... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!