Mobilinternetemmel korlátlan facebook, böngészés, navigáció és e-mail van, mégis küldték az sms-t, hogy már csak 20% maradt, miért?
Figyelt kérdés
A korlátlan böngészés most akkor nem azt jelenti, hogy a 2 böngészőmmel (chrome, internet) korlátlanul nézelődhetek? Tudom bármilyen letöltés már nincs benne. Ezeken kívül csak szintén azt használtam amit lehetett: navi, kis facebook és mail. Visszanéztem az adatforgalom részletezőben.2014. júl. 20. 22:14
1/7 anonim válasza:
Kizárt, hogy azt jelenti, mivel a böngésző adjaa letöltés nagy százalékát, ergó akkor majdnem minden ingyen lenne (a mikor a böngészőben betöltesz egy oldalt az is letöltés). Tehát ott te valamit félreélrtettél, valszeg úgy működik, hogy van egy adott korlátod, amit ha túllépsz még nezethetsz, de belassítva.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez papiron szó szerint így van: korlátlan böngészés, facebook használat, e-mail és navigáció.
2014. júl. 20. 22:29
3/7 anonim válasza:
melyik szolgáltató melyik csomagjáról van szó?
4/7 A kérdező kommentje:
Telenor, Smarttarifa 3
2014. júl. 20. 23:06
5/7 anonim válasza:
ez egy 500mb/hó csomag, nem korlátlan
"Havidíjban foglalt adatforgalmi keret belföldön (mely csökken a Facebook és Smarttarifa 3-6 esetén az email és böngészés forgalmával)"
6/7 A kérdező kommentje:
Ergo korlátlan böngészés stb :) Ráadásul én még kaptam ugye szerződéstis, amiben szó szerint úgy van ahogy az imént leírtam. És a nő is elmondta. A facebookon, böngészésen, emailen és navin kivűl keletkezett adatforgalmat ( tehát letöltök bármit pl. Pdf, képek, alkalmazàsok stb) számlázzák csak.
2014. júl. 20. 23:21
7/7 Neuhauser László válasza:
Youtube, alkalmazások frissítése, játék(ok) stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!