Anorexia gyógyulás alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anorexiából gyógyulok, már mindent eszem szerencsére, azonban elég nagy adagokat sikerül ennem egy étkezés során... annyira kívánom az ételt. Viszont az anyagcserém lelassult és nem tudom ez mennyire normális, hogy egyfolytában éhes vagyok, de wc-re alig tudok menni és szörnyen nagy a hasam állandóan. Akik meggyógyultak vagy most gyógyulnak nektek mi a tapasztalatotok ez majd hogy fog alakulni? Illetve most egyfolytában kívánom a húst... rengeteget... főleg a sonkát. Mivel eddig megvontam magamtól mindent mennyire baj, ha most ezekből nagyon sokat eszem? Gondolom tudja a szervezetem és meg kell neki adnom most mindent, hogy rendbe jöjjön, de mégis nagyon ilyesztő érzés. Köszönöm a válaszokat előre is!2018. ápr. 4. 09:24
12/13 anonim válasza:
Szia! En is hasonlot elek meg, evekig megvontam magamtol mikor mit, es az elmult 3 honapban viszont oriasi falasrohamaim lettek, azokbol, amiket elotte nem engedtem meg magamnak. De sikerult elfogadnom, es mar en is szivesen eszem. Es a puffadas nalam is fennall. Remelem elmulik, mert meg kis mennyisegtol is nagyon pudfadok. Igy tovabb! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kitartást kívánok én is mindenkinek és bíztatom a többieket, hogy igenis érdemes meggyógyulni és meg is lehet gyógyulni! Ha valaki szeretne erről beszélgetni, akkor peivátban írjon nekem nyugodtan!
2018. ápr. 14. 05:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!