Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktóz vizsgálat közben...

Laktóz vizsgálat közben rosszul lehetek?

Figyelt kérdés

Kedden reggel megyek laktóz vizsgálatra ugyanis nagy valószínűséggel laktozérzékeny vagyok. Tejtermékek fogyasztása után nagyon fáj a hasam és rájön a hasmenés.

Mivel a vizsgálaton egy laktozos oldatot itatnak meg velem lehetséges hogy rosszul leszek? Elég kellemetlen lenne kórházban hasmenéssel wcre futkozni úgy hogy 15 percenként kell ugye fújni (hidrogén kilégzéses vizsgálat) és én bizony lehet hogy több mint 15 percig nem tudnek kijönni a wcrol ha én ott rosszul leszek

2018. ápr. 1. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
A laktóz terhelésen mindenki, aki laktóz érzékeny, hasfájásra, hasmenésre panaszkodik. Ez a lényege.
2018. ápr. 1. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért nem megyek ilyen vizsgálatra, mert összefosnám magam a laktóztól, és sírósan szörnyű hasgörcsöt csinálna. Tudod, ki akar 6 hasmenést sorozatban, ájulásos görcsökkel, egy zsúfolt kórházban... Meg hazafelé is becsinálnék legalább egyszer, vagy a buszon, vagy a taxiban, vagy gyalog, egyiktől sem lennének boldogok.
2021. febr. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!