Hogyan értelmezzem a táplálék tolerancia vizsgálat eredményét? (képek)
Az érdekelne, hogy amibe elértem, valamennyi értéket az adott táplálékkal szemben, akkor azt egyáltalán ne is fogyasszam? Persze, mindenképp elmegyek dietetikushoz, átbeszélni az egészet, de addig is, hát ha valaki jobban ért hozzá mint én. Annyit még leírnék, hogy azért csináltam az egész tesztet, mert az utóbbi időben, levertség, fáradtság, kiütések (csalán-ekcéma), jelentkeztek rajtam, és elvileg ezt a glutén is okozhatja. Azért is érdekelne a dolog, hát ha van valakinek ebbe is tapasztalata.
Ez nem egyenlő a lisztérzékenység vizsgálattal. Arról itt találsz egy leírást, vagy akár a laborok listáját, ahol meg tudod csináltatni:
Ettől függetlenül egy próbát megér, hogy a kereszttel megjelölt ételeket elhagyod. Nekem nem ért semmit, remélem, hogy neked fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!