A menstruációs napokon ti is kívánosak vagytok?
10 évesen jött meg 1-2 évig rendszertelen volt majd rendes 28-29 nap a ciklusom minden beállt úgy ahogy kell
Már 12 éve menstruálok de az utóbbi 1 évben vettem észre magamon hogy kívános vagyok mint a terhes nők össze vissza mindent eszek amit csak megkívánok főleg olyan ételeket amiket kevésbe vagy egyáltalán nem szeretek ilyen a pacal a kocsonya hal halászlé
Alap állapotba hozzá se érnek ezekhez az ételekhez de menstruációkor ez teljesen felfordul
Másnál is vannak ilyenek?
Mitől lehet?
Igen, de most épp már negyedszerre kaptam sírógörcsöt kis hülyeségeken és háromszor hánytam mert annyira fáj a hasam.
Hagyjuk :) De a habos sütiért most tudnék ölni is.
Nem, inkább kevésbé vagyok éhes s az étvágyam is leesik, valahogy a hasam kicsit mással van elfoglalva, de ez sem jelentős.
Az étvágyam, ízlésem egész évben egyforma, pont olyan ételeket kívánok kánikulában, mint fagyban, egyedül a gyümölcs az, ami tél végén különösen kell.
De a többi menses mellékhatás sem jelentkezik nálam. Se kellemetlenség, se vízvisszatartás, se morcabb hangulat.
Tudom, hogy a tipikus nő más és a kívánósság vagy extra étvágy gyakori tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!