Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vegetarianus etrendnel eloford...

Vegetarianus etrendnel elofordulhat surubb wc re jaras?

Figyelt kérdés

Vegetarianus etkezesest akarom kiprobalni.

Csak gyumolcs meg zoldseg.

Elofordulhat hogy az elejen még surubben kell wc re jarnom kvazi hasmenesem lesz tole?Nem hig ..kicsit puhabb de surun kell mennem kb 7-9 alkalom /nap. Van esely hogy elmulik kesobb? Nalatok hogy volt?lehet csak at kell allmi szervezetnek? Hany napot adjak meg neki hogy helyre jojjon?

#vega #Vegetarinus
2018. márc. 14. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vega, majd biztos jön, aki tud segíteni, viszont azt gondolom, hogy mivel több rostot fogsz enni a sok zöldséggel/gyümölccsel valószínűleg gyakrabban kell majd wc-re járnod. De nem hiszem, hogy feltétlenül hasmenést jelentene, nagyban függ a dolog a korábbi életmódodtól.
2018. márc. 14. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vegetáriánus, szimplán rengeteg rostos ételt eszek, egészségesen táplálkozom, no cukor, no liszt amennyire csak lehet sok zöldség és gyümölcs. Napi többször is járok WC-re, előfordul hogy akár 4-5x is, de ez lezajlik a délelőtti órákban, és ebéd után már nem igazán szokott előfordulni. Nem állt át amikor elkezdtem ezt az életmódot, ez ilyen évek óta minden áldott nap.

Mondjuk ha CSAK zöldségen és gyümölcsön akarsz tengődni, akkor nem a napi többszöri WC-re járás lesz a legnagyobb problémád. A vegetáriánus életmód azért annál több mindenből áll.

2018. márc. 14. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam nincs összefüggés, de én mindig sok rostot ettem. Az sem számít, mennyi zöldséget eszem, mert másból jön a rost nagy része, de azért nagy zöldségrajongó vagyok.

Aki rostszegényen táplálkozik, annak idő, míg átáll, persze, nem megfelelő a bélflórája.

2018. márc. 14. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:

utolso

Ezt hogy erted hogy nem megfelelo belfloraja?

2018. márc. 14. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Napi 7-9 az már beteg. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint a heti 1 és a napi 3 között mozog a normális. Vegánként max napi 2x szoktam de van hogy csak napi 1 vagy kétnaponta attól függ épp mit eszek.
2018. márc. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!