Vegetarianus etrendnel elofordulhat surubb wc re jaras?
Vegetarianus etkezesest akarom kiprobalni.
Csak gyumolcs meg zoldseg.
Elofordulhat hogy az elejen még surubben kell wc re jarnom kvazi hasmenesem lesz tole?Nem hig ..kicsit puhabb de surun kell mennem kb 7-9 alkalom /nap. Van esely hogy elmulik kesobb? Nalatok hogy volt?lehet csak at kell allmi szervezetnek? Hany napot adjak meg neki hogy helyre jojjon?
Nem vagyok vegetáriánus, szimplán rengeteg rostos ételt eszek, egészségesen táplálkozom, no cukor, no liszt amennyire csak lehet sok zöldség és gyümölcs. Napi többször is járok WC-re, előfordul hogy akár 4-5x is, de ez lezajlik a délelőtti órákban, és ebéd után már nem igazán szokott előfordulni. Nem állt át amikor elkezdtem ezt az életmódot, ez ilyen évek óta minden áldott nap.
Mondjuk ha CSAK zöldségen és gyümölcsön akarsz tengődni, akkor nem a napi többszöri WC-re járás lesz a legnagyobb problémád. A vegetáriánus életmód azért annál több mindenből áll.
Nálam nincs összefüggés, de én mindig sok rostot ettem. Az sem számít, mennyi zöldséget eszem, mert másból jön a rost nagy része, de azért nagy zöldségrajongó vagyok.
Aki rostszegényen táplálkozik, annak idő, míg átáll, persze, nem megfelelő a bélflórája.
utolso
Ezt hogy erted hogy nem megfelelo belfloraja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!