Meg szeretnék hízni kissé, mit tegyek?
17 éves vagyok, kb 55 kiló, 170 cm. Szerintem ez normálisnak számít a magasságomhoz képest, még sem érzem jól magam ezzel a testtel. Pedig az alakommal nincs baj ( fenekem, melleim formásak) csak úgy általánosságban túl sovány vagyok, a karom nagyon vékony, és ha háton fekszem kiáll 2 csont a bordáimnál, szóval szeretnék magamra szedni egy pár kilót, amíg nem úgy nézek majd ki, mint egy csontváz. Sportolok, heti 2 órát, szóval nem annyit, hogy "ledolgozzak" mindent amit megeszek, mégsem tudok meghízni.
Hogy hízzak meg úgy, hogy alakra is jól nézzrk ki ( tehát ne pl pocakom legyen, hanem egyenletesrn, mindenhol hízzak) mit egyek? Mit sportoljak? Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm!
A melleknél sejtettem hogy csaj vagy :)
Nos , a kényeg az hogy több kalóriàt kell bevinned mint amennyit a test elhasznàl , ilyenkor tàrolja a felesleget. Van egy kalóriakalkulàtor a neten , azzal,ki lehet szàmolni saccra! De neked kb nali 4-5ezer kalória kellene. Ha birod egyélrengeteg péksüteményt , krumplit , meg ilysneket ami rengeteg ch-t tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!