Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 165-166 cm magasságomhoz hány...

165-166 cm magasságomhoz hány kg-nak kellene lennem?

Figyelt kérdés
Jelen pillanatban 48 kg vagyok. Felülről elég csontos csúnya látvány de ha hízok nem oda megy és csak az alsó részem és a hasam lesz nagyobb mivel körte alkat vagyok... Viszont most nagyon nem vagyok megelégedve magammal mellem sincs semmi formám tiszta csont a nyakam szeretnék hízni. A 165-166 cm magasságomhoz mennyi lenne az ideális kg?? Szeretnék kicsit formásabb lenni nem csontsovány. Volt már így valaki?? Hízás után jobban nézett ki?
2018. márc. 9. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kb. olyan magas vagyok, mint te. 47-48 kilósan szinte semmi mellem nem volt, most 53 kg körül vagyok és ott is gyarapodtam.

Voltam már 65 kilós is, de nagyon előnytelenül híztam - derékra, hátra, hátsó fenékre, karra (kicsit mellre is, de nem volt látványos). Azóta, hogy rendszeresen tornázok, a jelenlegi súlyommal sokat javult az alakom, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Neked is javaslom, hogy mozogj többet. A kondizás se rossz, de a szálkásítás neked nem lenne jó ötlet, mert félő, hogy nem marad melled.

2018. márc. 9. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!