Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan számoljam ki hogy a...

Hogyan számoljam ki hogy a magasságomhoz hány kilónak kéne lennem?

Figyelt kérdés
és az lehetséges h mindenkinek máshogy áll mondjuk valameny kiló??függhet ez alkattól is??
2009. aug. 22. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában azt mondják, hogy magasságból 110, és akkor kijön, hogy az adott nőnek (nem gyerek) hány kilónak kell lennie, pasiknál csak 100-at kell levonni. De szerintem ez nem a legjobb számolgatási módszer, de viszonyítási alapnak jó. Inkább BMI-t számolj, bár nekem az sem teljesen jön be. S igen, van, hogy máshogy állnak a kilók. Osztálytársam 70 kiló volt, én 65, s még is én látszódtam "kövérebbnek". Gondolom ez a csontokkal is kapcsolatban áll, de erről nem igen tudok pontos infót, így nem mondok inkább semmit.
2009. aug. 22. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

pl itt

de mondjuk ha a gugliba be írod hogy bmi kalkulátor egy csomót kiad:)

2009. aug. 22. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Magasság - 110
2009. aug. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!