Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok dagi?

Miért vagyok dagi?

Figyelt kérdés

58 kiló vagyok, 174cm

És a hasam ha leülök összegyűrődik.

Ha állok se lapos.

Tehát már szinte semmit se eszem és csak vizet iszom.

Mindennap megcsinálok 100+ felülést és így se változik semmi.

Mit tehetnék?

2018. márc. 7. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülyeséget csinálsz, a koplalástól nem lehet érdemben fogyni, viszont durván befolyásolja az egészségi állapotot és megnehezíti a mindennapi életvitelt amellett hogy önsanyargatás. Amint abbahagyod még jobban vissza fogsz hízni, mert a tested legközelebb mindent raktározni fog nehogy még egyszer eljöjjön egy koplalós időszak.

Ha tényleg kövér vagy akkor diéta és testmozgás által lehet fogyni értelmesen és eredményesen.

Ha pedig nem indokolt és/vagy testképzavarod van, akkor orvosi segítségre van szükséged.

2018. márc. 7. 15:56
 2/6 anonim válasza:
100%
A felülés a lehető legrosszabb "hasgyakorlat", mit vártál tőle?Diétázni kell és edzeni rendesen.A diéta nem egyenlő a koplalással,éhezéssel.
2018. márc. 7. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

174 cm-hez 58 kg? Az tök jó!

Én a 170 centiméteremmel most küzdök, hogy elérjem az 58 kilogrammot, mert ennyi voltam korábban (felhíztam 66 kilóra). Már csak 1 kiló, és megvagyok, de már most is jobban nézek ki.

Szóval nem vagy dagi. :) Nyugi.

Mindenkinek összegyűrődik a hasa, ha leül. Ilyenek vagyunk.

Ja, és egyél, mert a lélegzéshez és egyéb biológiai funkciókhoz is kell kalória, ha nem viszel be elég kalóriát, akkor ezek a bizonyos biológiai folyamatok szépen elkezdenek rakoncátlankodni. Legalább az alap kalóriaszükségletedet vidd be. Hogy ez mennyi, ki tudod számolni kalkulátorral, van fent több is a neten.

+ még egy info: hiába hasazol, nincs helyi fogyás. Ez egy tévhit. De természtesen mozogj sokat, bármit, kerékpározhatsz is, ha az esik jó. A felülés is jó, nem azt mondom, de ha csak a hasizmokat edzed, a felette lévő zsírréggel attól nem fog történni semmi.

2018. márc. 7. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

58kg és 174cm? Az egyáltalán nem dagi. A normál BMI-nek is az alsó szegmense.

Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor érdemes kondizni, fehérjedús és szénhidrátszegény étrendet tartani, de se diétázni, sem koplalni nem szükséges.

Amúgy ülő helyzetben mindenki hasa "összegyűrődik" senkié nem lesz lapos ha a törzse derékszögben meghajlik, ez puszta anatómia.

Szerintem egyél rendesen, max lowcarb és fehérjedú, és mozogj. És a lényeg: ne görcsölj és meditálj rá, hogy eltűnjön a testképzavarod.

2018. márc. 7. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A magasságodhoz ez a testsúly ideális! Teljesen jó, normális. Biztos vagyok benne hogy vékony vagy, max feszesítened kellene egy kicsit. Ezt meg rendszeres testmozgással elérheted. A hasa meg egy kicsit mindenkinek "összegyűrődik" amikor leül, ne hidd hogy nem. :D Ahhoz, hogy szinte semmit sem eszel meg annyit fűznék hozzá, hogy ez a lehető legrosszabb döntés. A koplalástól nem leszel vékonyabb és csinosabb, csak erőtlen és beteges!
2018. márc. 7. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Tedd életmóddá a mozgást, de ne koplalj, az nem segít semmit. És szerintem egyáltalán nem vagy dagi.
2018. márc. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!