Ínygyulladás, dagi arc. Mit tegyek? Bővebben lent.
ogorvosi kezelés alatt állok, január 10-re van a következő időpontom. De sajnos, jobb oldalo alsó 5-ös fogam nem bírt várni, és tegnapelött iszonyatosan elkezdett fájni. Gyógyszer kombót szedtem rá, valamennyit enyhített a fájdalmon. Aztán tegnap mikor felébredtem, észrevettem,hogy nagyon bedagadt az arcom. Gyorsan elmentem a sürgősségi fogászatra, ott valami levegővel megfujták, meg ilyen gyógyszeres tömést raktak bele, és mondta,hogy ezzel túlélem január 10-ig. Kaptam antibiotikumot,meg receptre kapható elég erős fájdalomcsillapítót. Az inyem fáj még egy picit, a fogam már nem, illetve nyomásra se érzékeny.
Viszont ez az ínygyulladás, és dagi arc idegesít, zavar és úgy nézek ki mint a Family Guybol a Quagmire. :( :D
Mivel öblögessem? Sós víz tényleg használ? Ígyis használna, hogy a fogam bevan tömve ezzel a gyógyszeres cuccal?
Köszönöm a válaszokat!
Boldog Karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!