Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 157cm vagyok es 52-54kg....

157cm vagyok es 52-54kg. Akkor dagi vagyok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit, de nem feltétlen ha sportolsz es van rajtad izom akkor akar vékony is lehetsz. Ezért jobb a testzsir százalék a súly vagy a bmi helyett. Azonnal megmondja mi a szitu...
2016. jún. 23. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Az biztos nem. Persze van, aki 2 kiló pluszt is ledagadtoz. Én 30 kiló plusznál már rámondom valakire, hogy kövér, de a dagadtsághoz több kell.

Igazából nem az elnevezés számít, ránézel magadra, megfogod magad, testzsírszázalékot mérsz s kiderül, hogy van-e felesleged s kb. mennyi.

Ilyen számokkal lehet valaki eresen szálkás is, ugyebár. Nőben szerintem nem, csak ha kokszol.

2016. jún. 23. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
dagadt az egyes anyjának a valaga...
2016. jún. 23. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
#3 igazad van kb 160 cm édesanyám és olyan 110 kg, de ettől még a kérdező nem lesz vékonyabb és te sem kultúráltabb...
2016. jún. 24. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A 3. nem feltétlenül kulturálatlan, meg tudom érteni, még ha én szinte mindig ilyen kis illedelmes vagyok is itt.

Igenis zavaró, hogy viszonylag kis feleslegnél is ledagadtoznak valakit, aki befolyásolható kis tini is lehet, akinek nincs annyi esze, hogy ne lehetne könnyen anorexiába sodorni. S nem az én fantáziám élénk s ez nem kis esélyű dolog, ez sokszor megtörténik. Beszólnak neki s máris elindul a lejtőn. Ha jogosan szólnak be, hát ez van, de hogy egypár (potenciális) pluszkilónál dagadtoznak, az igenis felháborító egyesek számára. Én már majdnem megszoktam, de azért helytelenítem igen erősen. Nálam csak akkor gurul el a gyógyszer, amikor a család beszól az elmúlt időkben 170/52-re hízó lánynak, hogy kövér és fogyóznia kéne. Na azokat nagyon el tudom ítélni. De ettől még egész normál embereket sem kell ledagadtozni, úgy főleg, hogy nem is látjuk őket. Ilyen számokkal NEM tudhatjuk, hogy van-e egyáltalán felesleg. Esélyes, de akkor sem olyan sok.

2016. jún. 24. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem vagy dagi, nézd meg a BMI-det, a normál tartományban vagy. Ha van is egy kis zsírpárna rajtad, az még normálisnak mondható és kis mozgással, edzéssel formásodhatsz. Ne kezdj fogyózni!
2016. jún. 25. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

nem mondtad hány éves van, saccolva ha 25 akkor 52 kilo ideális.

Meg azt se mondtad fiu vagy lány, saccoltam hogy lány.

2016. júl. 1. 06:28
 8/8 HUN-Bence válasza:
Nem
2016. júl. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!