Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13éves lány vagyok 155cm és...

13éves lány vagyok 155cm és 54kg voltam de lefogytam 52-re. Szerintetek az sok?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar a súlyom ezért is kezdtem el fogyókúrázni de sokan mondják,hogy nem vagyok dagadt de a suliba még is piszkálnak.mit tegyek?
2013. nov. 21. 21:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Hmm! 155 cm és 52 kg! Igen lehet rajtad 1 hangyányi felesleg, de szerintem nem vészes! De ha TE úgy gondolod akkor lefogyhatsz még 50-re! ;) Sok sikert! ;)
2013. nov. 21. 21:31
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

A magasságod alapján és a testtömeged alapján, van rajtad némi súlyfelesleg, hát még ha nézzük a korodat akkor meg abszolút nem normális. 54-ről 52-re lefogyni nem nagy teljesítmény, elképzelhető, hogy ez a napi súlyingadozásod. Ha küldenél magadról egy képet okosabb, tartalmasabb válast tudnék adni. 52-54 kg-hoz azt gondolom kb a 165 cm az ideális, a te testmagasságodhoz az ideális kg kb. 42-45 (lehet, hogy kicsit irreális ez a szám...de láthatatlanba így gondolom.)

Remélem tudtam segíteni.

Egy személyiedző

2013. nov. 21. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:

egy 13 éves fejlődő szervezetű gyerekről beszélünk...

nagyon nem kéne még fogyózni ilyen fiatalon, törekedj az egészséges étkezésre és sportolj sokat, ennél több nem kell

160 cm felett egészséges a 60-65 kiló, 150 centis magassághoz pedig a 50-55, a 40-45 ilyen korban már nem egészséges...

2013. nov. 21. 21:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem sok. Pehelysúlyú vagy.
2013. nov. 21. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sok. Én 167 cm vagyok és 51 kg, 30 évesen.
2013. nov. 22. 08:45
 6/21 anonim ***** válasza:
30 éves luvnya, továbbra is egy 13 éves gyerekről van szó, akinek a szervezete még fejlődésben van...
2013. nov. 22. 09:38
 7/21 anonim ***** válasza:
Luvnya az édes anyád! Lehet, hogy a te fattyad (vagy te) is tehén, de attól mert gyerek nem kell elhíznia!
2013. nov. 22. 10:32
 8/21 anonim ***** válasza:

#2 – Legjobb esetben poén , legrosszabb esetben egy olyan személyi edző lehetsz, aki nem praktizál.

#7 – A gyerek nincs elhízva. Nem kellene ilyen állításokkal dobálóznia, főleg, hogy nem vagy szakosodott ezen a téren. Ráadásul a #6-osnak igaza van, egy fejlődésben levő szervezet nem egyenlő egy 30 éves személy szervezetével, mert 13 évesen még nőhet az illető és a teste folyamatos változásban van.

Kérdező - Nem vészes egyáltalán a testsúlyod, inkább az a tény lehet aggodalmat keltő, hogy 13 évesen fogyókúrázol. Ebben a korban a kamaszoknak nagy százaléka félreérti a fogyás lényegét, túlzásokba esnek, nem megfelelő módszerekkel próbálkoznak stb. , amely hosszútávon komoly problémákat eredményezhet. Inkább ezzel kellene foglalkozni és nem azzal, hogy egyes 0 hozzáértésű személyek mit hablatyolnak össze-vissza.

2013. nov. 22. 12:02
 9/21 anonim válasza:
attól hogy fejlődő szervezet még nem kell elhíznia, nem kell fogyókúra csak oa kell figyelni pár dologra, biztos meg van az oka amiért felesleg van rajta csak legyél őszinte magadhoz. esetleg késői evés, édességek, fehér kenyérből sok, kevés mozgás, cukros üdítő, ha ilyesmire odafigyel máris fogy valamennyit, és nem azt tanácsoltam hogy káposztaleves diétába kezdjen...
2013. nov. 22. 12:22
 10/21 anonim ***** válasza:

Mennyivel kevesebb ismétlődő kérdés lenne (és sehova sem vezető vita) ha a gyereknek salátát és húst adnának.. egyéb 'kaják' helyett.

Lisztevés nélkül, ez a kérdés sem jöhetett volna létre :D

2013. nov. 22. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!