Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13éves lány vagyok 155cm és...

13éves lány vagyok 155cm és 54kg voltam de lefogytam 52-re. Szerintetek az sok?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar a súlyom ezért is kezdtem el fogyókúrázni de sokan mondják,hogy nem vagyok dagadt de a suliba még is piszkálnak.mit tegyek?
2013. nov. 21. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

akkor is luvnya vagy :P

továbbra is egy fejlődésben lévő 13 éves gyerekről van szó, ha odafigyel arra, mit eszik, és sokat sportol, nem lesz baj :)

az egyéb jókívánságaiddal meg menj el sót nyalni ;)

ha, és 21 vagyok :PPP

2013. nov. 24. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha odafigyel arra mit eszik, akkor esélyek kérdése, hogy vagy elhízott gyerek lesz, vagy egészséges gyerek.. attól függően, hogy mit jelent az odafigyelés.

Én magamra veszem, bárkinek is szólt, nagy céda vagyok.. hajaj..

2013. nov. 25. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem ne egy 39%-os adjon tanácsot egy gyereknek :)
2013. nov. 25. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el azon, hogy kik pontoznak engem, minket.

Megsúgom, a lakosságunk fele elhízott, és a többségük beteg. Kérlek, ne ilyen emberek pontozása alapján ítélj meg, mert gondolom már látod, hogy ez elég nagy lehetséges hibával bír..

Kicsit őszintébben fogalmazva: 39%-os? Azt hiszed én egy 39%-os vagyok? Mégis ki szerint, ki mer engem 100% alá sorolni? Egy nem áll itt előttem, okkal. Köszöntem :)

2013. nov. 25. 10:26
 15/21 anonim ***** válasza:

.. vagy az egómat kizárom:

Akkor ki adjon tanácsot? Az orvos, aki olyan nagyon hiteles személy, és ezreknek ír fel olyan gyógyszereket, amiktől csak betegebbek lesznek, és egy életen át költhetnek rá?

A dietetikus, aki nagyon kompetens a táplálkozástudományban, csak éppen amit ajánl, abból egyértelműen betegségek következnek?

Mégis ki adjon tanácsot egy serdülőnek?

2013. nov. 25. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:

#13 - Én 86%-os vagyok és egyetértek a 39%-ossal.

86%+39% - ez elegendő százalék neked ? :)

2013. nov. 25. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:

ha valaki ezen az oldalon ilyen alacsony százalékot ér el, az nem azért van, mert igaza van, hanem azért, ahogy előadja magát, én is csak azokat szoktam lepontozni, akik késforgató módon válaszolnak, vagy abszolút hülyeséget beszélnek, egyébként ennél a kérdésnek nem pontoztam senkit :)

le lehet engem is pontozni, nem érdekel, de egy serdülő korban lévő tininek, aki 155 centi (tehát még fog nőni, 52 kiló bőven elég, ha 50 alá megy, 40 közelébe, akkor már kórosan soványnak fog számítani, és még a menstruációja is elállhat

2013. nov. 25. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezért kell egészségesen táplálkoznia. Pont.

Amúgy tényleg lehet pontozni ezen az oldalon? :O

2013. nov. 25. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:
igen, ezt mondtam én is, de nem fogyókúrázni
2013. nov. 25. 21:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Én mindig egészséges táplálkozásról írok. Máshoz hülye is vagyok.

Csak nem tartom egészségesnek azt, ahogyan ma a gyerekeket minden mocsokkal tömik, lisztet adnak nekik mintha direkt hizlalnák őket.

2013. nov. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!