Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha egy napig nem eszel és nem...

Ha egy napig nem eszel és nem iszol egyáltalán, akkor mi történik?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Éhes és szomjas leszel.
2018. márc. 3. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Semmi. Na jó, én látványosan kezdek szomjanhalni, mert én nagyon ivós vagyok, de pl. van, aki 12 napig nem iszik, direkt (ezt nemrég tudtam meg, ijesztő. hogyhogy nem dehidratálódik halálosan?).

1 napot lazán bírnia kell az embernek, már a szervezetének, mert mint már írtam, én nagyon szomjaznék... Az evés ugye nem számít ilyen rövid távon, a szomjúság durvább.

No persze, ha 40 fokban kapálsz a napon száraz időben, az más, mintha egy hűvös szobában üldögélsz.

2018. márc. 3. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
En egy hulye gyomorrontas miatt nem birtam ket napig enni. Nagyon fajt a hasam, en szerencsere ehes nem voltam, de ha nem a betegseg miatt lett volna akk meg az, elajultam (nem vagyok kover, de naponta legalabb 5szor eszek, ugyh ahhoz kepest) meg nem tudtam koncentralni, sokat aludtam. Kb ha nem iszol akk is gondolom ehhez hasonlo, csak azert nem mindegy h most a minusz fokokba nezed, vagy nyaron.
2018. márc. 3. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy hívják, hogy száraz böjt, olvass utána.
2018. márc. 3. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

"de pl. van, aki 12 napig nem iszik,"

Ja. 3-4 nap után már nem is fog.

2018. márc. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!