Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik ha 4 napig nem eszek?

Mi történik ha 4 napig nem eszek?

Figyelt kérdés
sajnos most elég sokat idegeskedek és nincs étvágyam abszolút... lehet ennek valami hatása rám ?

2015. okt. 26. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon éhes leszel.
2015. okt. 26. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Rosszul leszel és elájulsz...vagy ha az után sem eszel akkor meghalsz...de ahhoz sokáig nem kell enni...az ivás az azért fontosabb.Ilyen ne csinálj!!
2015. okt. 26. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi komoly. De azért igyál rendesen, hogy ki ne száradj!
2015. okt. 26. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:
de az a baj h ránézek a kajára és nem kell, vagy próbáltam megenni egy kiflit, de a felénél már úgy éreztem h ez már túl sok és jön is vissza lassan xd
2015. okt. 26. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Sav kimarja a gyomrod. Pár falatokat egyél mindenképp.
2015. okt. 26. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

1: nem lezs éhes, az éhségérzet 36-48 óra alatt elmúlik, rááll a zsír-, sé fehrjebontásra,a vércukorszint stabilizálódik.

4: a gyomorsav nem marja ki a gyomrot, ahhoz helikobakter-fertőzés és hajlamosóító körülmények kellenek (fekély)

Négy nap nemevésbe nem lehet belehalni, átlagos alkatú ember 20-25 napot simán kibír, csak roppantul legyengül.

Az anorexia nervosa más dolog, a kérdező anorexiás. Az elmebaj, nem emésztési.

2015. okt. 26. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyomorproblémáid lesznek. ( tapasztalat)
2015. okt. 26. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Sok stressz + 0 szilárd étel kicsinálja a gyomrod. Az se baj ha csak kis kiflidarabokat eszel, de legyen valami a gyomrodba.
2015. okt. 26. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a világon semmi nem történt, illetve egyre többet gondoltam ételre (hedonista vagyok és szeretem a hasam, alapjáraton sem gyenge ez nálam, de akkor... huhh) s egyre szürreálisabb volt a napi 2 óra sétám :D Legolcsóbb mód egyfajta részegséghez... Bár az inkább az 5. napon volt. Az éhség valóban vissza szokott esni, amikor a test rááll a ketózisra.

Egészséges szervezetnek a világon semmi baja nem lesz ennyitől. Sok ember jópár hét alatt sem szed össze komoly hiánybetegségeket, max. kell egy vitaminkúra utána. Viszont Te, aki hozzáférsz vitaminokhoz, szedhetsz valamit, ami segít az ilyen irányú gondon. Nem értek hozzá, de szerintem egyes vízben oldódó vitaminok rövid távú hiánya is rosszat tehet a közérzetnek, frissességnek...

Étvágy nélkül egyébként simán lehet enni. Én szoktam, enni kell, izmot sem akarok bontani...

2015. okt. 26. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Az előbb nem voltam világos. Még nekem is van olyan, hogy nem tudok enni, csak azt akartam mondani, hogy étvágy nélkül azért még sokszor tud enni az ember. Speciel én minimum pár tojást magamba erőltetnék néha, pár másodperc alatt mégis ad valami alapot. Persze ha tényleg nem megy, akkor nem megy, 4 nap tényleg nem vészes, inkább hosszabb távon erőltetnék bármit is.
2015. okt. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!