Napi 500 kcal-al mit érek el?
Már kb 1-2 hete max 500 kcalt esszem és nem vagyok éhes!
Mennyot fogyhatok igy ? (Nem mintha akarnék)
Semmit nem érsz el, esetleg rosszul leszel, bevisznek kórházba, és kényszertáplálnak. Ha rosszra fordulnak a dolgok, mert nagyon tönkreteszed magad, akkor akár a szíved is megállhat. Ugyanis az éhezéssel nem csak a zsír megy le, hanem az izmokból is veszít az ember. És azt ugye tudod, hogy a szív is izom?
Mivel anorexiás vagy, szerinte keress fel valami agyturkászt, aki helyreráz.
Hacsak nem vagy nagyon, nagyon alacsony, most már tényleg az esszenciális dolgokat kezdi el majd bontogatni a tested és simán belehalhatsz.
Az tökmindegy, éhes vagy-e, nem tudom, miért képzelik az emberek, hogy ha nem éhesek, akkor nem kell enniük, mert a szinte semmivel is működnek.
10 kilót garantáltan nem fogysz egy hónap alatt (hacsak nem tudsz rengeteget edzeni evés nélkül, de ennek nem hinném, hogy lenne esélye), 200 kilósan esetleg, így nem.
Eleg alacsony vagyok:((
Kb 158-161 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!