Ha naponta 3 tábla csokit eszek a rendes étkezés mellett akkor hízhatok?
Elegem van hogy mindig is vékony voltam, rajtam 1gram zsír sincs. Az étvágyam teljesen jó, és pajzsmirigy problémáról sem tudok. Ha teleeszem magam akkor van csak egy kis hasam. Ha nem eszek 15-17 óráig máris olyan lapos lesz a hasam hogy rossz ránézni. Esetleg 3 csoki + 2 zacskó chips naponta egy héten keresztül, mi lenne? Az több mint 2000kcal.
El vagyok keseredve.
22/f
Hány éves vagy hány cm
Miert nem mész el edzeni kicsit szálkásítasz
Amúgy lehet tőle hízni de egészségtelen
Inkább ne. Lehet hogy fogsz hízni kilóban, de rondább leszel, zsíros, löttyedt, formátlan.
Inkább nézd meg, hogy most mennyit eszel, számold ki. Állíts össze (segítséggel, hogy ne ilyen baromságokat találj ki) egy normálisabb étrendet. Kezdj el sportolni. A sport egyébként az étvágyat is növeli.
De ha ilyen típus vagy, akkor majd a kor segít igazán, 30 után majd megerősödsz.
Nem az a baj, ha nincs rajtad 1 gramm zsír se, hanem az, ha nincs rajtad semmi izom.
Plusz kalóriát be tudsz vinni normálisabb ételekből is. Én pl. mindig dióval szoktam jócskán túllépni a kalóriakeretemet, pedig tudnék még enni belőle...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az lemaradt hogy 57kg vagyok. És tudom hogy edzeni kéne de én nagyon lusta vagyok. Otthon nem lehet? Miket csináljak és hányat?
Utolsónak, biztos jó lenne ez a por de gondolom drága, és sajnos nincs sok pénzem. Amiket leirtam csoki chip az kerül durván 5-6ezerbe egy héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!