Lehetséges, hogy a túlzott koffein bevitel okozza ezeket a problémákat?
Az utóbbi pár hónapban rengeteg light kólát ittam. Jóval többet a kelleténél. Voltak olyan napok, amikor 2-2,5 litert is, de legtöbbször csak 1,25 litert.
Az utóbbi időben kicsit nyugtalan vagyok, nehezen alszom, rossz közérzetem van és állandóan unatkozok... Azok a dolgok, amiket eddig élveztem már nem tűnnek olyan jónak és akármennyit dolgozok / tanulok vagy másokkal beszélek egy elég erős egyedüllétet érzek.
Ez lehet, hogy a nagyon magam koffein bevitelemnek köszönhető?
Érdemes egyik napról a másikra hírtelen abba hagyni vagy szépen lassan kéne?
Ha este iszod mind igen, de inkább azért van bajod mert a kóla egy gusztustalan, egészségtelen szar.
elvileg 100g-onként 10g körüli koffein van benne.
Lol ha 100grammban 10gramm koffein lenne, 1 üveg után felfordulnál :)
Ettől független igen lehet a koffein a ludas, főleg a nyugtalanságban és az alvásproblémában... ezekből meg következhet a többi... egy vérnyomást sem ártana nézni, hasonló tüneteim voltak energia ital függőségtől, majd kiderült, hogy már 180/100a vérnyomásom... leszokás és kőkemény diétával már levittem 140/80-90re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!