168 centi és 54 kg, tényleg anorexiás lennék? Be kellene gyógyszerezni emiatt, eza magyar egészségügy.
A gyerekorvosom szerint igen. Pedig sosem voltam kövér, rájöhetett volna. Attól, mert apám 100 kg, nekem nem kell annyinak lennem.
Behülyítette anyámékat, most kiadta, hogy métni kell a súlyomat, illetve beutalt a pszichiátriára.
Az anorexia nem az, hogy valaki direkt sanyargatja magát?
Hozzáteszem 48 kg-al kezdtem a középsulit, nem voltam alacsonyabb.
Direkt ki akar készíteni? Igaz, hogy a fogszabályzó miatt fogytam 1-2 kg-ot, azóta vissza is jött, de ezért kiadta anyámnak, hogy szedesse le a fogívtágítót, ami az ellenkezésem hatására meg is történt, merthát megmondta a fogszabályzós orvosnak, hogy a gyerekorvos kérése.
Nálunk meg pont máshogy volt. Teljesen megetette őket ez a szemét.
Most állandóan azzal nyaggatnak, hogy egyek. Megha megidzok egy pohár vizet, akkor tuti azért, hogy nem akarok enni stb.
Az a szomorú, hogy 2 évig könyörögtem a fogszabályzóért amit ez a nő tönkretett, nyilván nem teljesen, de na.
Igen, anyámat az aggódás viszi, meg apámat is, de teljesen bebolondította őket. Egyszerűen fejükbe vették, hogy anorexiás vagyok. Már időpontom is van. Ott bőgtem neki, hogy én ezt nem akarom, akkor beírta a kartonba, hogy én labilis is vagyok többek közt.
Meg most anyám tömne, meg azt szajkózza, hogy ő megmondta, hogy ennem kell többet. Apám meg lebolondoz, mert hát pszichiáterhez csak azokat küldik.
Beszéltem egy osztàlytársammal, az orvosa átvenne, de 40 km-re van, de annyit megérne nekem.
Azt bánom, hogy full más miatt mendtem oda. Már hallottam, hogy a váróban bent röhögcsélnek, nem volt senki, vagy fél órát vártunk, akkor odaszólt az asszisztensnek, hogy behívhatod őket.
Más meg azt hiszi, hogy ő a köztisztetben álló orvos stb.
Ok nélkül nem fogok mindenféle pszicho gyógyszert beszedni. De ha így folytatják, tényleg szükségem lesz rá.
Ma bementem apámhoz, ő azt mondta, hogy "te mentél oda hozzá, azért van ez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!