Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 168 centi és 54 kg, tényleg...

168 centi és 54 kg, tényleg anorexiás lennék? Be kellene gyógyszerezni emiatt, eza magyar egészségügy.

Figyelt kérdés

A gyerekorvosom szerint igen. Pedig sosem voltam kövér, rájöhetett volna. Attól, mert apám 100 kg, nekem nem kell annyinak lennem.

Behülyítette anyámékat, most kiadta, hogy métni kell a súlyomat, illetve beutalt a pszichiátriára.

Az anorexia nem az, hogy valaki direkt sanyargatja magát?

Hozzáteszem 48 kg-al kezdtem a középsulit, nem voltam alacsonyabb.

Direkt ki akar készíteni? Igaz, hogy a fogszabályzó miatt fogytam 1-2 kg-ot, azóta vissza is jött, de ezért kiadta anyámnak, hogy szedesse le a fogívtágítót, ami az ellenkezésem hatására meg is történt, merthát megmondta a fogszabályzós orvosnak, hogy a gyerekorvos kérése.

2018. jan. 31. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A gyerekorvosod hülye, és anyád helyében én a halálba küldtem volna el.
2018. febr. 1. 11:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Nálunk meg pont máshogy volt. Teljesen megetette őket ez a szemét.

Most állandóan azzal nyaggatnak, hogy egyek. Megha megidzok egy pohár vizet, akkor tuti azért, hogy nem akarok enni stb.

2018. febr. 1. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
4.voltam.Akkor teljesen beletrafáltam abba, hogy az ő lánya kövér, emiatt irigy rád és így akar tönkre tenni. Az szerintem nagyon etikátlan a többi dolgon felül, hogy még a fogszabályozódat is kivetette emiatt, pont most, amikor eredményesen lehetne formálni és sok jövőbeni fogbetegséget is meg lehet a szabályozással előzni, az esztétikai kérdésekről nem is beszélve. Merem mondani, hogy eszi az irigység az orvosodat és etikátlan módon el akar csúfítani és tönkretenni. Ha a szüleid partnerei ebben (ők nyilván aggódásból teszik, hiszen tudjuk, hogy az orvosoknak iszonyatosan nagy tekintélye van), akkor próbálj meg a gyermekvédelmi hatósághoz fordulni vagy a betegjogi képviselőhöz , mert tényleg etikátlan az orvos viselkedése. 14 éves korodtól korlátozottan cselekvőképes kiskorú vagy és a szabad orvosválasztás jogát a szüleiddel együtt gyakorlod, viszont ha úgy érzed, hogy a szüleid hozzáállása veszélyezteti az egészségedet, akkor jogod van pl. a gyermekvédelmi hatósághoz fordulni. Vagy tedd meg a hátuk mögött, vagy próbáld meg befenyegetni ezzel őket. Másik gyerekorvos nincs a közelben? Nem lehet kivételesen mégis besírni magad a felnőtt háziorvoshoz? Az indokok ismertetésével.
2018. febr. 1. 18:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Az a szomorú, hogy 2 évig könyörögtem a fogszabályzóért amit ez a nő tönkretett, nyilván nem teljesen, de na.

Igen, anyámat az aggódás viszi, meg apámat is, de teljesen bebolondította őket. Egyszerűen fejükbe vették, hogy anorexiás vagyok. Már időpontom is van. Ott bőgtem neki, hogy én ezt nem akarom, akkor beírta a kartonba, hogy én labilis is vagyok többek közt.

Meg most anyám tömne, meg azt szajkózza, hogy ő megmondta, hogy ennem kell többet. Apám meg lebolondoz, mert hát pszichiáterhez csak azokat küldik.

Beszéltem egy osztàlytársammal, az orvosa átvenne, de 40 km-re van, de annyit megérne nekem.

Azt bánom, hogy full más miatt mendtem oda. Már hallottam, hogy a váróban bent röhögcsélnek, nem volt senki, vagy fél órát vártunk, akkor odaszólt az asszisztensnek, hogy behívhatod őket.

Más meg azt hiszi, hogy ő a köztisztetben álló orvos stb.

Ok nélkül nem fogok mindenféle pszicho gyógyszert beszedni. De ha így folytatják, tényleg szükségem lesz rá.

Ma bementem apámhoz, ő azt mondta, hogy "te mentél oda hozzá, azért van ez".

2018. febr. 1. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy vannak idióta orvosok,de ez most tényleg komoly?Igazából mire alapozza,hogy anorexiás vagy?A súlyod teljesen rendbe van,még híztál is az utóbbi időbe,ha meg annyira nem ennél,az már csak feltűnt volna a szüleidnek.
2018. febr. 1. 19:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, igaz. Privátban elküldöm a nevét is, hogy legalább más ne menjen hozzá.
2018. febr. 1. 19:50
 17/17 anonim válasza:
Ha ott nem fogad el doki akkor menj másikhoz.Jogod van a szabad orvosválasztáshoz.A dokid idióta konkrétan.Abszolút normális a súlyod. 18 évesen én 53 kg voltam 166cm-el.Most 30éves vagyok 166 cm és 59 kg.De éppen fogyókúrázok,hogy 55 kg lehessek.Ezzel a magassággal az 55-60 kg közötti a normális.De csontfüggő is.
2018. febr. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!