Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kinek mi a véleménye a magyar...

Kinek mi a véleménye a magyar egészségügyről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szükségem lenne értelmes válaszokra a magyar egészségüggyel kapcsolatban.

- Mi a véleményetek róla?

- Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

- Van-e más országokkal összehasonlítási alapotok?

- Esetleg mik azok a dolgok amiken javítanátok?

Történeteket is szívesen olvasok!

Kérek mindenkit ténylegesen a véleményét írja le! Senki ne fojtson magába semmit!

Köszi!

2017. nov. 10. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Szar, fos sőt gyakorlatilag nincs!
2017. nov. 10. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Én inkább betegségügynek hívom. Mivel a kórház is KÓR, nem pedig egészségház. Aki oda bekerül, nem nagyno jön ki. Az orvosok nem nyitnak a keleti orvoslás felé, a nyugati nem sokat ér. Mindenre antibiotikumot kapsz, tenyésztés nélkül. Még vírusra is. :)) A várólisták hosszúak, ha vékony a pénztárcád akkor gyakorlatilag halott vagy. Kb ezer milliárdot bele kéne nyomni, de lehet, hogy keveset mondtam. Minden amortizálódva van, nincs wc papír stb. Egy nagy fos az egész.
2017. nov. 10. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Látom valakik nem találták hasznosnak az eddigi válaszokat. Én örülök minden válasznak, és pozitívan értékelem őket. Ki mit gondol még?

Még szükségem lenne jó néhány válaszra..

2017. nov. 11. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Összességében nekem az a véleményem, hogyha normálisan megbecsülnék az eü dolgozókat és tiltanák a hálapénzt, akkor egész jó lenne.

Mindenki számára elérhető, nincsenek gigantikus várólisták, alapvetően nagyon kevés az olyan eljárás ami itthon nem elérhető. A személyzet pedig elég nagytudású.

A legfőbb probléma, hogy a megelőzésre nincs elég pénz.

2017. nov. 11. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

- jelenleg fos, apám pl. öt órát ült szilánkosra tört csuklóval a sürgősségin, nagybátyámat pedig, aki majdnem levágta a kezét, elküldték anélkül, hogy ránéztek volna

- Svájcban élek, itt ég és föld - lehet, hogy drága (bár a fizetésekhez mérve már nem annyira), viszont nagyon pöpecül ellátnak, és figyelnek rád

- nem kéne hálapénz, ellenben normális fizetés a dolgozóknak (Svájcban a diplomás ápolónő több, mint egymiliót keres havonta)

-

2017. nov. 13. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szarfos
2017. dec. 18. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Első válaszoló vagyok. Mivel le lettem pontozva kifejteném bővebben.: Lassan három éve vagyok rákos, de még a diagnózisig se jutottam el. Közben már egy éve tele vagyok nyirokcsomóáttéttel. Már totál szar a vérképem, de az orvosok szerint ez sem gond. Nem érdekel ki hiszi el és ki nem, mert így van. A vizsgálatok felszínesek az orvosok unottak, bunkók és szkeptikusak. Utóbbit arra értem hogy szerintük a páciens csak hülye lehet a saját állapotához. A hálapénz nem csak azért probléma mert van, hanem mert igazából az se javít ezen a szaron amit itt egészségügynek csúfolnak. Az orvosok tudása zéróhoz konvergál. Nem látják az összefüggéseket. Az például urológusom anatómialiag olyan felkészült hogy nagyjából tüdőmagasságba tette a májamat.
2017. dec. 18. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó. Én nem hiszem el. Ezer sebből vérző történet. És igen a hülyékkel, bunkókkal és pszichiátriai esetekkel nehéz mindig kedvesnek lenni.
2017. dec. 20. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!