Hallottatok már ilyet? Ez az igazi Magyar egészségügy.
Igen. Egyszer az urológiáról akartak hazaküldeni, délben értem oda és 14-ig tartott a rendelés. Mondom, ok, de akkor most mégis hova menjek, mit csináljak? Konkrétan vért pisiltem és nagyon fájt. Jaaa, akkor megkérdezem a doktor urat, hogy fogadja e. És akkor az ügyintéző feltelefonált a panaszommal a dokihoz az meg mondta, hogy ok, jöjjek. Az egészben az volt a különös, furcsa és egyben megalázó, hogy ezt a kellemetlen panaszt egy visszhangzó folyosón kellett egy ügyintézővel megbeszélnem... Mert az egy dolog, hogy a dokinak elmondom, de másnak mi a fene köze hozzá??
Másik ilyen sztorim, mikor terhes lettem. Nőgyógyászatra csak időpontra fogadnak. Mondom ok, akkor kérek. Erre ad 2 hónap múlva. Mondom, nekem az nem jó, ki fogok futni az időből, vannak ugye a kötelező vizsgálatok az elején... És akkor ugyanígy a vadidegen ügyintézővel kellett lebeszélnem hogy miért is jöttem..
Elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!