Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha azt eszem, amit...

Baj, ha azt eszem, amit megkivánok?

Figyelt kérdés

Fogyókúra és diéta őrült voltam elég sok ideig és 15 évesen rájöttem, hogy ez mind felesleges

Tegnaptól pedig úgy élek, hogy amit megkivánok azt lapátolom be !

Eshet valami bajom ettől ? Ha például este vajaskenyeret eszem kakaóskávéval, mert azt kivánom, akkor mi a baj ezzel ?

2010. jún. 6. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem néha azért kívánunk meg bizonyos kajákat,mert a szervezetünk érzi hogy arra van szüksége.

A fogyókúrával kapcsolatban,sztem lehet bármit enni,csak mértékkel.Nem kell degeszre ennie magát az embernek,hogy meg se tudjon mozdulni.Csak arra kell figyelni,hogy elég nyers zöldséget,gyümölcsöt,és olajos magvat is egyen az ember,hogy legyen ami segíti az emésztését.

2010. jún. 6. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Azzal van baj, ha elkezdesz egyoldaluan étkezni. Egyél mindent, de lehetöleg a fö táplálékod ne vajaskenyér/kakaó legyen, idönként viszont minden lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz. Ha azt akarsz enni, amit kivánsz, akkor azért figyeld, hogy mik is azok, mert elvileg azt kivánod, amire a szervezetednek szüksége van, de ha a megkivánást összekevered azzal, amit nagyon szeretsz, akkor már lehet gond.
2010. jún. 6. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindig azt ettem amit megkívántam, bajom nem volt belőle soha, nem vagyok se elhízva se semmi.
2010. jún. 6. 15:30
 4/5 anonim válasza:
Ha szerencsés alkat vagy,akkor nyugodtan.De ha hízásra hajlamos,óvatosan mert nehezebb lesz leadnod,mint ahogy feljöttek a kilók.Egyébként meg,ha rendszeresen tornázol,akkor úgy is leadod,max.többet edzel.
2010. jún. 6. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A szervezeted tudja, mit akar
2010. jún. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!