Miért jó az ha valaki az óra alapján étkezik?
Csatlakozom a másodikhoz, s örülök is ennek, mert tényleg fura kissé, ha az ember eszik, mert idő van. Bár én is sokszor csinálom. Nem mindenki éhezik meg. Van, aki vár 1, 2, 3, 10 napot és nem, ez nem is ritka.
S van, aki elvan, elvan, majd hirtelen megéhezik, de úgy, hogy felzabálja a hűtőt és elhízik.
Ez kicsit olyan, mint hogy sokaknak figyelniük kell arra,hogy eleget igyanak. Nekem jól működik a szomjúságérzetem, szeretek is inni, de akinek nem, az inkább ügyelje, nézzen, számoljon és riasztásokat állítson be, mintsem dehidratált legyen. Inkább a kisebbik rosszt válasszuk.
Biztos van, aki rosszul csinálja ezt a kötelezően evést, de csak mert óra szerint táplálkozik valaki, még nem csinál rosszat.
Ha nem súlyt akarunk tartani vagy igen, de az nekünk nehéz, akkor különösen érthető, hogy sokan kötelességszerűen esznek, mert ha éhség alapján csinálják, akkor borul az egész.
Vannak fura éhségek. Én általában az evéstől leszek éhes, addig elvagyok, normál körülmények között. Erről részben az egyik életmódváltásom tehet, nem győzök örülni neki, a régi kínzó hirtelen éhségem borzalmas volt.
Attól még evésidőben mindig tudok enni, nem kell erőszakolnom az evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!