Akinek Pikkelysömöre van az igy étkezik?
A férjemnek van, 14 éve. Nem orvos javaslatára nem eszik ilyesmit, hanem Az együtt töltött idő alatt egyre jobban átvette az életmódomat és diétámat.
Ovo-vegetáriánus vagyok, tehát csak tojást fogyasztok ami állati. Lisztet egy évben max. 2-3 kilót használunk el, az is zab, mandula vagy rozs.
A férjem fogyaszt egy kevés tejterméket azért, de minden főételbe stb. csak növényit használunk. 2 hét alatt fogy egy el egy liter tej nála vagy 100g sajt.
Mióta így étkezik évi 1x max 2x kell végigcsinálnia a 4 napos kúrát amit az orvos előírt. Korábban havonta kellett.
30 éve van rajtam is, azt vettem észre, hogy kicsit enyhül, ha nem fogyasztok hosszú távon húst és alkoholt és kávét és tejterméket is kevesebbet. Amikor hetente egyszer szoláriumba mentem, akkor kb. egy év alatt (rendszeresen mentem és csak 10-15 percre hetente egyszer vagy kétszer), teljesen elmúlt. Amikor nem volt lehetőség szolizni, akkor visszajött nagyon gyorsan.
Segít a Diprosalic vagy Elocom nevű készítmény, de a szteroid tartalma miatt nem használom, mert hosszútávon az immunrendszert tönkreteszi a szteroid. Egyébként folyadék a hajas fejbőrre és kenőcs, valamint krém van a testre, de csak felületi javulást okoz és szinte pár nap alatt visszajön ha nem kenem.
Azt mondják, hogy tengerparton hosszú távon tartózkodónak teljesen elmúlik. Semmit sem tudnak az orvosok vele csinálni, nagyon régóta nagyon sokféle kezelést próbáltam.
Stressztől egyre több van, de belső idegességtől is nagyon előjön, amit lehet, hogy észre sem veszel magadon (mármint a belső idegességet).
Nem, ha nem viszed túlzásba. A túlzás az, ha valaki 20perc, fél órát megy be és hetente három-négyszer. Annak látszik is a bőrén, hogy mélyen kormos.
A heti egy rövid időre 10 percre kb. semmi, sőt még sokszor jobb is, mint nyáron az erős UV-B sugárzáskor kimenni. Persze így jó sokáig tart, amíg elmúlik, de nekem csak ez segített és persze mindig használtam Ilcsi szoláriumkrémet vékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!