Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Aki ritkábban étkezik, az...

Aki ritkábban étkezik, az miért néz ki jobban mint én?

Figyelt kérdés

17f vagyok, kb 185cm 65kg, ugye ez sovány. Eszek reggelire kb egy kenyeret, tízórai suliban két kenyér, ebéd kb 2 kor menza, délután bekapok valamit, este vacsorára főtt kaja hús stb. Szóval eszek rendesen, volt, hogy rágörcsöltem és még többet ettem, telezabáltam magam napi 3x-4x.

Ismerek olyanokat is, akik nem reggeliznek, nem vacsoráznak, kb napi 1x esznek, egész nap meg este is sokáig ébren vannak, tanulnak, buliznak. Most lehet jönni, hogy ez kamu, de saját szememmel tapasztaltam. Én fáradékonyabb vagyok annak ellenére, hogy rendesen eszek, ráadásul egészségesen, vékonyabb vagyok mint ők. Edzek is heti többször. Most ez genetika vagy mi? Ha én se eszek rendesen akkor majd "Elraktározódik" a kaja? mert én már csak erre tudok gondolni:( kösz a választ előre is!

2012. szept. 6. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez genetika.

Te meg rohadt keveset eszel, főleg ha edzel.

2012. szept. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!