Tudtok jó vegán konyvet mondani?
80/10/10, kína tanulmány, stb stb
De igazából nekem ilyen egyszerű halandóknak írt könyvek közül igaz nem vegan mégcsak nem is vega... a harcosok étrendje... annak is csak bizonyos részei... remekül leírja, hogy milyen típusú ételt milyen típusú étellel érdemes fogyasztani, hogy az a lehető legjobban tudjon emésztődni, hasznosulni...
Amúgy se vega se vegan nem vagyok, csak nemrég tudtam meg, hogy flexitáriánus vagyok... de már tíz éve így táplálkozom, álati eredetű csak 1-2havonta van a tányéromon.
Amúgy rengeteg könyvet olvastam a táplálkozásról, de leginkább a saját tapasztalataimnak hiszek. +a szervezetemnek, hogy ha valamilyen ételt komolyan megkívánok, úgy hogy napokig másra sem tudok gondolni, akkor az biztosan nem véletlen. Most épp a cékla ilyen, úgyhogy veszek is hazafele
Filmekből what the health, forks over knies, earthlings, unity, stb.
Könyvekből Kína tanulmány.
Dr John A. McDougall: Starch solution
Dr Dougles Graham: 80 10 10
Dr T. Collin Campbell: Kína Tanulmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!